Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

profitsms.pl...kasa za sms

Tugicram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak mam serwer xDDDD

Chce strone co zakladam konto i niemusze podawac numeru konta bankowego tylko pozniej bo naraznie niebende zakladal...

prosze o taka strone daje naj i +

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie ma takich usług. Widać po wpisie : "No to tak mam serwer xDDDD", że nie masz zielonego pojęcia o co chodzi.

Każdy uslugodawca oferujący usługi SMS premium wymaga konta bankowego gdyż wszystkie zarobione pieniądze są później wypłacane na konto.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Jezu ty sie nieznasz na zartach pisze skrypty serwer mam 100sloty ale k***a niemam kontabankowe i jak czlowiek sie zapytalem....

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jezu ty sie nieznasz na zartach pisze skrypty serwer mam 100sloty ale k***a niemam kontabankowe i jak czlowiek sie zapytalem....

Popros mame lub tate lub kogo ty masz zeby Ci podal numer konta :D

Opublikowano

Wyjdź. Kolejny troll, albo kolejny debil - jedno z dwóch, niepotrzebnie skreśl. Albo to i to!

#antywarn: u każdego usługodawcy musisz podać numer rachunku bankowego w celu wypłacenia pieniędzy już przy rejestracji konta. Muszą zweryfikować pewne rzeczy jeszcze przed rozpoczęciem sprzedaży.

Zarabianie pieniędzy przez premium SMS, to nie zabawa. Twoje przychody kontroluje urząd skarbowy, musisz się z tych przychodów rozliczać. Biznes jak biznes.

­

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...