Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lagami ?

xShindev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . od 2 dni mam problem z dziwnymi lagami, tzn. skille rzucam w normalnym tępie itp, ale jakby grafika mojej postaci była zepsuta. Np. Biegne z bazy Leoną i przypuscmy zbliżam się już do drugiej mojej wiezy na bocie, tak pomiędzy 1 a 2 wieża za bazą klikam PPM aby biec dalej, i nagle teleportuje mnie pare metrów do przodu. Wydaje mi się też, że moja postać zbyt wolno biega, przeszkadza to, bo czasem jak biegne i chce taką leoną rzucic skilla, to sie okazuje, że jestem w troche innym miejscu, niż mi pokazju ekran :( . Wiecie może co poradzić ? chciałem zrobić naprawe clienta, ale jak wchodze w launcher to nie ma juz opcji na reinstall.... pomocy !! :D

Opublikowano

zapomniałem dodać, że mam stałe ~50 pingu i 70 fpsów ,

a mozesz powiedziec jak to naprawic ? :)

Hmm, sam nie wiem, ale ostatnio dużo osób się na to skarży, a powodem tego jest c*****e działanie serwerów. :P Dziś też tego doświadczyłem w kilku grach..

Opublikowano

Hmm, sam nie wiem, ale ostatnio dużo osób się na to skarży, a powodem tego jest c*****e działanie serwerów. :P Dziś też tego doświadczyłem w kilku grach..

jak to sie mowi, RITO PLS ;P wiec trzeba czekac .. :( moze jutrzejszy patch to naprawi, no nic. dzieki za 'pomoc' :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...