Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co sądzisz o takim typie serwera?

Tryb prawdziwe życie CREATIVE  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślicie o tym trybie?

• Fajny, zagram
      1
    • Nie fajny
      3
    • Pomysł ok, niektórym się spodoba
      2
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Ostatnio myślałem trochę takim trybie serwera, mianowicie Prawdziwe  życie. Nie takie jak zawsze, ale na CREATIVE. Bardzo dużą popularność mają serwery creative i rozgrywka graczy wygląda tam jak prawdziwe życie (domki,sklepy itp..). Napiszcie co o tym myślicie! Dzięki.

Opublikowano

Siemka,

Ostatnio myślałem trochę takim trybie serwera, mianowicie Prawdziwe  życie. Nie takie jak zawsze, ale na CREATIVE. Bardzo dużą popularność mają serwery creative i rozgrywka graczy wygląda tam jak prawdziwe życie (domki,sklepy itp..). Napiszcie co o tym myślicie! Dzięki.

Prawdziwe życie?? Z wszystkim w brut?? Coś nie tak. Nie wiem ile myślałeś, lecz taki serwer już istnieje ;)

Żadna nowość. Zagram? Nie. Powód: Nie jest to prawdziwe, życie. Masz do wszystkiego dostęp i tyle. Żadna przyjemność w osiągnięciu czegokolwiek... 

­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Prawdziwe życie?? Z wszystkim w brut?? Coś nie tak. Nie wiem ile myślałeś, lecz taki serwer już istnieje ;)

Żadna nowość. Zagram? Nie. Powód: Nie jest to prawdziwe, życie. Masz do wszystkiego dostęp i tyle. Żadna przyjemność w osiągnięciu czegokolwiek... 

­

Nie zrozumiałeś. Prawdziwe życie - współczesne życie. Zamiast zbierania drewna łapką, budowa własnego domu/sklepu, różne dzielnice miejskie

Opublikowano

Mi sie podoba!

Powód : Są różne serwery na których gracze sami zaczynają budować domy!

A ten serwer był by przystosowany do tego!

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Opublikowano

Powiem tak pomysł mi się nie podoba to nie ma sensu @overgeming kocham cię za to ze piszesz hejty tylko w kiedy naprawdę trzeba 

a tak normalnie to nienawidzę creative dlaczego gra tam dużo osób ? bo to są same 8-9 latki które nie umiem grać w survival,hardcore ale i tak szybko im się nudzi  ale przybywają nowe dzieciaczki 

Opublikowano

Powiem tak pomysł mi się nie podoba to nie ma sensu @overgeming kocham cię za to ze piszesz hejty tylko w kiedy naprawdę trzeba 

a tak normalnie to nienawidzę creative dlaczego gra tam dużo osób ? bo to są same 8-9 latki które nie umiem grać w survival,hardcore ale i tak szybko im się nudzi  ale przybywają nowe dzieciaczki 

Co do grania na tych serwerach to większość ludzi w ogólnie nie umie tam budować i są to 8-9 lat. 

Te serwery może i się sprawdzają lecz za granicą u nas - nie.

Z resztą tak jak z wydaniem kieszonkowym MC. Za granicą serwery robią furorę na MC na telefon. U nas .... cisza. 

Jeszcze raz to nie zbyt dobry pomysł, lecz jednak dobrze, że ktoś myśli... może dojdziesz to jakieś ciekawego rozwiązania. Fajnie byłoby wprowadzić gangi, narkotyki, alkohole i te inne na serwer.. kiedyś był na forum pomysł, lecz nie mam pojęcia co dalej. 

­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Co do grania na tych serwerach to większość ludzi w ogólnie nie umie tam budować i są to 8-9 lat. 

Te serwery może i się sprawdzają lecz za granicą u nas - nie.

Z resztą tak jak z wydaniem kieszonkowym MC. Za granicą serwery robią furorę na MC na telefon. U nas .... cisza. 

Jeszcze raz to nie zbyt dobry pomysł, lecz jednak dobrze, że ktoś myśli... może dojdziesz to jakieś ciekawego rozwiązania. Fajnie byłoby wprowadzić gangi, narkotyki, alkohole i te inne na serwer.. kiedyś był na forum pomysł, lecz nie mam pojęcia co dalej. 

­

Dzięki za opinie :) Pomyślę nad twoimi propozycjami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...