Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer kasy pomiędzy serwerami

SanthinHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko odnośnie wymian  kasy , a dokładnie kar grożących złodziejom ,który oszukali w czasie wymiany .

P.S Dla nie ogarniających co i jak to np Daje kolesiowi kase na s1 np 25kk , on mi na s4 . z użyciem sandboxie  czyli możliwość włączenie 2 nt . Prosze o pomoc .

Opublikowano
Używanie i dystrybucja programów nie wydanych przez GameForge / GameForge4D jest zabronione i prowadzić będzie do stałej blokady konta.
Zespół Nostale nie zwróci żadnych przedmiotów utraconych w wyniku własnych działań (np. Oszustwo).

Raczej nie uzyskasz pomocy.

Opublikowano

Gameforge zezwala na używanie Sandboxie , a czysto spekulując jak np ja zabiore to dalej jestem niewinny i nic mi nie moga zrobić ? 

Opublikowano

Gameforge zezwala na używanie Sandboxie , a czysto spekulując jak np ja zabiore to dalej jestem niewinny i nic mi nie moga zrobić ? 

Druga osoba może zgłosić i  zgodnie z tym:

Oszustwa są zabronione i będą karane wraz z wydaleniem z gry.

możesz otrzymać bana.

Opublikowano

No kurcze , teraz to mnie trochę zakręciliście bo piszecie ,że niby nie pomogęa w razie oszustwa , ale jak ja oszukam to zostanę wydalony z gry dafuq :D zdecydujcie się .

Opublikowano

No kurcze , teraz to mnie trochę zakręciliście bo piszecie ,że niby nie pomogęa w razie oszustwa , ale jak ja oszukam to zostanę wydalony z gry dafuq :D zdecydujcie się .

Osoba oszukana nic nie dostanie, bo robiła to na własną odpowiedzialność (wcześniej przytaczałem odpowiednie cytaty), a oszust (też dałem cytat) otrzyma karę.

Czego nie rozumiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...