Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darius the king of disco

DenmarkMafia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Salut z uwagi na to że mój związek legł w gruzach(cygany tak bardzo bogate) postanowiłem podjąć dziś ważną życiową decyzję jaką jest powrót do prawej ręki i lola.Problem w tym że ostatni raz grałem jeszcze na starym SR i kompletnie nie wiem czym teraz grać.Wcześniej grałem adc/supp or feed and afk and troll ,wtedy jeszcze się siekało one army tristana ,kog maw był mocny ,vayne też się solo gry robiło od biedy grałem jinx.A jak się teraz mają te championy? dalej nawet jak się dostanie w dupala na lini to w lejt gejm gg izi? Czy już dopadł je nerf i sprawdzić innych marksmanów? A i runki na adc jakie są teraz modne? Jak coś to ten dziax za odpowiedz salut  

Opublikowano

Te postacie, które podałeś dalej są mocne. Zresztą w ADC prawie nic się nie zmieniło. Runy ad/as.

Opublikowano

Corki to potwór, aktualnie chyba jeden z lepszych picków do duo bot. Na solo jak najbardziej tristana/luci/cait/vayne, od biedy blue ez.

Opublikowano

W nieodpowiednich rękach każdy champ jest juseless. Ale nie zgodzę się z tym co piszesz o cait i lucim, mi się dalej dobrze nimi gra.

Opublikowano

W nieodpowiednich rękach każdy champ jest juseless. Ale nie zgodzę się z tym co piszesz o cait i lucim, mi się dalej dobrze nimi gra.

Ale Lucian nie sieka już, jak kiedyś. Po jego licznych nerfach na E, range, Q, pasywkę oraz Ultimate, nie ma już tego czegoś w sobie. Jest po prostu zwykły, czarnym człowieczkiem. Na ADC dobrze spisują się Corki (monster), Jinx, Cait, Sivir oraz Tristana. Twitcha ostatnio nie widuję na LCS'ach ani na soloQ, runki ad/as, mr, penetration armor/magic, critical lub lifesteal. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powrót do prawej ręki i lola , rozwaliłeś tym system ziom :D

A co do adc Lucian dostał nerfy , Vayne , Corki i Graves są obecnie w God tierze tzw. ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...