Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy Jayce jest dobry?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyzej dobry czy juz wypadł z mety na topa

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ref (dajcie juz tego warna )

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Topa przejmują postacie ap najlepiej tankowate, jayce odstaje i zawsze będzie odstawać trochę, ja nim gram na midzie ale na topie czasami zdarza się pograć, jak go ogarniesz to jest dobry.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Jayce na topa ma dosyć dużo kontr, tak mi się wydaje, na topie gram naprawde sporadycznie, na midzie go polecam, top tak średnio.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Wystarczy znajomość skili i łączenia ich w spójną całość, nie jest słaby, a w dobrych rękach działa cuda. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...