Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Które z aut "Best in Class" są najlepsze?

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzięki, ale przestań mi zmieniać nazwy tematów! Temat to temat ma określać to co będzie w środku, więc po co w temacie wpisujesz pytanie!?!

Nazwa tematu musi być jasna, może tobie to nie przeszakadza, ale jest to pomocne dla innych userów.

Moim, jak i @MararOna obowiązkiem, jako kidmoderator jest zmiana nazw tematu na odpowiednie.

Dalsze pytania takiego typu na PW :)

f

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrące mógłby mi ktoś napisać w jakich klasach króluje Toyota MR2 ?

Opublikowano

Wiem wybacz nawet nie zauważyłem tematu poniżej a niestety w aplikacji Tapatalk nie działa na tym forum opcja edytuj i nie mogłem się zrehabilitować. Cóż jutro kupuje 3 MR2. Dziękuję.

Opublikowano

Wiem wybacz nawet nie zauważyłem tematu poniżej a niestety w aplikacji Tapatalk nie działa na tym forum opcja edytuj i nie mogłem się zrehabilitować. Cóż jutro kupuje 3 MR2. Dziękuję.

Tylko chociaż nie kup trzech sztuk w wersji "Best In Class" bo tylko wydasz hajs, a auto i tak będziesz musiał zdeklasować.

Jeśli nie masz wystarczającej ilości mocnych części, a masz trochę boostów do wydania to do klasy B polecam wersję "B-Spec" w cenie 6900SB.

Do klasy C i D możesz kupić wersję stockową w cenie 2100SB (za sztukę).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Akurat o to mi chodziło od samego początku nie miałem w ogóle zamiaru kupować wersji "Best in Class". Kupiłem je tylko szkoda że wizualnie nie spełniają moich wymogów.

Opublikowano

Tak to już jest, albo osiągi, albo wygląd :)

Nie zawsze tak jest ;)

Przykładowo takie Murcielago Lp-670 SuperVeloce dostępne obecnie za IGC ma dobre osiągi, ale również wg. mnie przyzwoicie wygląda.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Nie warto. Jest tylu konkurentów za IGC, że nie warto. Lepiej poświęcić to na lepszą klasę.

Opublikowano

Tylko niby na jaką klasę ? W S mam MClarena F1, Lamborghini Aventador, Pagani Zonde Cinque, Koenigsegg Agera. W A mam Nismo i parę innych dupereli więc raczej ciężko coś innego kupić.

Opublikowano

Już kupione 6 godzin temu i to trzy sztuki.

W wersji Best In Class 3 sztuki?

Jak w BIC, to straciłeś dużo SB, a co za tym idzie - pieniędzy.

f

Opublikowano

Widzę, że nie czytałeś dokładnie to co pisałem na poprzedniej stronie... kupiłem 2x stock i raz wersję wymaksowaną w B za 6,9k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...