Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie W Last Chaos!

mam 4‰

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślisz że Last Chaos to banalne nabijanie leveli? ! Powiem ci że nie! Tu umiejętności rozwijają się nie tylko "wzdłuż" czyli po osiągnięciu kolejnego etapu, ale i "wszerz" na przestrzeni aktualnego lvla.

Wielkim plusem Last Chaos jest to, że w grze nie chodzi o bezmyślne wbijanie expa na lvl. Ważne są skille, rozwijanie umiejętności i uczenie się nowych rzeczy od nauczycieli. Więc warto przemyśleć rozkład punktów, gdyż jest to sprawa indywidualna gracza, w jaki sposób rozwinie własną postać. Za zabicie potwora otrzymasz punkty umiejętności (za 10k masz jeden PU), potem PU możesz wymienić na skille, nauczyć się nowych rzeczy i dać swojej postaci większe pole do popisu, usprawniając ją w walce i obronie. Dostaniesz też punkty doświadczenia służące do osiągania kolejnego lvla.

Opublikowano

Wiesz w dwóch moich poradnikach było opisane co to PU i po co sie je zbiera.. Kolejny bezsensowny poradnik

Edit:

Za zabicie potwora otrzymasz punkty umiejętności (za 10k masz jeden PU), potem PU możesz wymienić na skille, nauczyć się nowych rzeczy.

proszę ci bardzo to było opisane w moich poradnikach jak expić gdzie expić więc chyba się zastanów z pisaniem nowych tematów bo ten temat ma taki sam sens jak "gdzie znajde archeologa ..."

Edit2:

Ty naprawdę jesteś takim kretynem jak mówili.. robisz bezsensowne poradniki expienie w lc a nazwa mija się z celem opisałeś tu tylko to, że warto zbierać PU ile dostajemy pu za zabicie moba i tyle robisz co 5 min poradniki które robią tylko zbędny spam, popatrz na poradniki *Disaster* albo moje są one po to aby pomóc graczowi a nie po to aby nabić sobie durnego posta jak robisz to ty twoje wszystkie tuty składają sie na jeden poradnik (oczywiście chodzi o wielkość) o "Wszystko o zwierzakach" albo jak mój o tytanie czy o szelmie więc się ty zastanów pisząc co kol wiek na forum. Wiem, że chcesz być modem tego działu ale mod jest tu zbędny bo i tak mało ludzi tu przebywa i jeszcze mniej ludzi tu pisze (głownie tylko 3 osoby Ja ty i Disaster).

Ps. Śmiać mi się chce jak czytam twoje aplikacje na kidmoda "byłem modem 23 razy" w najnowszej aplikacji napisałeś "byłem modem 8 razy" troszke to dziwnie być może byłeś modem ale na swoim forum ..

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano
Wiesz w dwóch moich poradnikach było opisane co to PU i po co sie je zbiera.. Kolejny bezsensowny poradnik

Edit:

Cytat

Za zabicie potwora otrzymasz punkty umiejętności (za 10k masz jeden PU), potem PU możesz wymienić na skille, nauczyć się nowych rzeczy.

proszę ci bardzo to było opisane w moich poradnikach jak expić gdzie expić więc chyba się zastanów z pisaniem nowych tematów bo ten temat ma taki sam sens jak "gdzie znajde archeologa ..."

czy ty czlowieku myślisz ? ty piszesz że we dwóch swoich tutach napisales co to jest PU i po co sie je zbiera ... po 1 tutaj nie jest opisane co to jest po 2 inaczej ten tut

by nie mial sensu -.-

Opublikowano

może nie jestem expertem w robieniu poradników i tutów ale ten mi się wydaje wybitnie żałosny bez obrazy :) jest bardzo krutki i niemówi wszystkiego rub większe poradniki jak już :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Po 1. "Rzal i bul"

Po 2. Co to ma kurde być? Np taki metin to też nie jest "Just Exp". Tam też są skille.

Po 3. Szkoda czasu na czytanie gdyż to nawet tut nie jest tylko jakiś post? opis? Nie wiem jak to nazwać

A co do pana up.

Nie bierz się za poprawianie błędów. "Pracuj najpierw nad sobą, potem zmieniaj świat. Temat wg mnie do zamknięcia i kosza i kto wie co jeszcze. Ahhh. Warna za bezsensowny post!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...