Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z windows .. cd key?

GmbhcPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przyjdzie do mnie komputer niedlugo i nie wiem czy gosciu zainstaluje windowsa czy nie i tu moje pytanie. Jak dziala to windows .. cd key, bo widzialem takie cos na g2a.com, po nazwie stwierdzam ze to kod, ale jak go sie aktywuje itp? Jak cos w takim czyms jestem zielony, to prosze jasno, z gory dzieki.

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

instalujesz system normalnie z jakiegos nosnika po czym przy prosbie podania kodu wpisujesz go i masz

kod na win 8 na g2a nie jest do konca legalny

­

Opublikowano

A skad wziac win 8 na nosnik? Mozna pobrac ze strony windows'a? Jak nie dokonca legalne?  To gdzie lepiej by bylo kupic ten cd key?

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

Dear Valued customer, 

You have reached Microsoft Customer Service, South East Asia. My name is Rizky and I would address your enquiry. As I understand it, you have inquiry for Microsoft Windows 8 Pro from G2A website. If my understanding is inaccurate, please let me know. 
For this information, we have to inform you that it is not recommended by Microsoft to make purchases of these softwares as they are not official and genuine versions that are support by Microsoft activation. Microsoft does not have any vendor agreements with G2A or any of it’s resellers and so this in direct conflict to the Microsoft software license agreement since they are not an authorized electronic supplier of genuine Microsoft software. We cannot verify the genuine sales of the G2A third party seller but without authorization from Microsoft they cannot be genuine supplier.
Sincerely, it was a pleasure helping you. If ever you need further assistance please don’t hesitate to send us an email and we will be more than happy to help you. 
Thank you for contacting Microsoft. Have a nice day! 
Regards, 
Rizky 
Customer Service Representative 
Microsoft Customer Service, South East Asia (SEA)

kupic zwykla wersje 8 oem

­

Opublikowano

A skad wziac win 8 na nosnik? Mozna pobrac ze strony windows'a?

Tylko mi powiedz jeszcze jak to jest z tym ^ /cls

Opublikowano

Ok, dzieki za pomoc. /cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...