Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens się odwoływać?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem bana za "Używanie zewnętrznych programów"  ban ten jest do" Konto pozostanie zablokowane do: 03.02.2015 10:47:01".

Jest sens pisania do nich i sie odwolywac mimo ze tak na prawde nie uzywalem hakow od kilkunastu dni bo mod mi nie chce sie wlaczyc xD. W sumie nie slusznie dostalem tego bana ale nie jest na stale tylko do nastepnego tygodnia

u1lc.png
Opublikowano

To ban na globalu? Tam raczej byś nie dostał bana na tydzień za używanie moda czy innych wspomagaczy tylko na parę lat xD

Odwoływać się raczej nie ma sensu na żadnym serwerze, czy to priv czy global :) ADMIN MA ZAWSZE RACJE

Poczekaj sobie ten tydzień na spokojnie ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Byla tez wczesniej u kogos taka sytuacja ze dostal na pare dni.
Troche to smieszne bo za takie cos powinni dawac perma, kiedys tak bylo.
Przeczekaj bo zanim to odczytaja to ban zejdzie.

Opublikowano

Lepiej będzie Ci poczekać, ponieważ zanim odpowiedzą na Twoje odwołanie - ban zostanie zniesiony :D

nawet jesli to moze prosic o rekompensate ;)

pisz do nich i mow ze chcesz cos w zamian za stracony czas moze ci cos dadza zawsze warto probowac

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

nawet jesli to moze prosic o rekompensate ;)

pisz do nich i mow ze chcesz cos w zamian za stracony czas moze ci cos dadza zawsze warto probowac

Ze co?

Niech zapomni ze cos dadza, to nie jest w ich interesie.

Gral na hacku to tylko jego wina.

Opublikowano

Pisałem ci już że dostałeś bana na tydzień bo konto było jedynie powiazane z kontem które używało czitów..

Nie ma sensu pisać odwołania bo kara jak najbardziej słuszna.. szkoda że nie dostałeś perma :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie ma szans na unbana, i tak znajdą "coś" więc lipa. Ale spróbować warto ;]

Nie ma szans, ale warto..

Oksymoron. Pisz, może uda Ci się na nich wpłynąć.

Opublikowano

A mi kończy się ban w 2019 roku, dostałem go albo w 2010 albo w 2011 za używanie hacków... Mam tam dość ogarnięte eq, tzn. wtedy było a nie wiem jak teraz :D

Mam zapisane id więc nie powinno być problemu, więc w 2019 sobie przypomnę... :D

A co do tematu to nie ma sensu się odwoływać...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jak panowie up. Nie ma sensu odwoływać się,może to skutkować że znajdą coś na temat twojego konta i ugotujesz się banem stałym,kolejną rzeczą jest to że nie wato pisać odwołania ponieważ zrobią kopiuj wklej definicje i będą za każdym razem ci spamować "Bla bla bla blokada nie zostanie zdjęta bla bla bla z powodu naruszenia regulaminu itd".

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie wydaję mi się żeby była jakakolwiek możliwość, całkiem możliwe, że po prostu poleciałeś bo było zgłoszenie na Supporcie.

Pasjonat
Opublikowano

Gdyby zrobili pomyłkę, a byś im się odwołał to pewnie dołożyliby Ci jeszcze "trochę" czasu.

Masz nauczkę za moda :P

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Juz odbanowali mi. nie pisalem nic do supportu bo nie bylo sensu. Oni raczej nigdy nie pogamaja

Tak po prostu Ci odbanowali, bez pisania? Tak oo?
Pasjonat
Opublikowano

@kVkis a to nie przez?:

Dostalem bana za "Używanie zewnętrznych programów"  ban ten jest do" Konto pozostanie zablokowane do: 03.02.2015 10:47:01

:P

Opublikowano

@kVkis a to nie przez?:

Dostalem bana za "Używanie zewnętrznych programów" ban ten jest do" Konto pozostanie zablokowane do: 03.02.2015 10:47:01

:P

AAA! Źle spojrzałrm na datę, sorki. Mimo tego drugie pytanie: Gameforge banuje teraz na tydzień za używanie cheatów?
Pasjonat
Opublikowano

@kVkis gdzie tam, za cheaty to dają bana chyba kilkurocznego  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...