Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale DE- Jak zarobić ?

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Unic3T i chciałbym się was zapytać jak zarobić na niemieckim NosTale DE? Gram łukiem 38 lvl mam ranga +0 21j eq u5+4 ? Liczę na waszą pomoc.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Witam, z tej strony Unic3T i chciałbym się was zapytać jak zarobić na niemieckim NosTale DE? Gram łukiem 38 lvl mam ranga +0 21j eq u5+4 ? Liczę na waszą pomoc.

Na tym poziomie rarytasów nie osiągniesz. Rób jak najczęściej BB, drop itemy z mobów i sprzedawaj te które są opłacane na rynku, a te, które nie to u NPC. Wbij wyższy lvl, wtedy można coś robić. Jak chcesz spróbuj rajdy cuby lub robienie pieczątek.

BB, lodołamacze, może z misji jakieś drobne kwoty :P.

Lodołomacze przy takim ekwipunku i poziomie nie są dobre.

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanko, czy jeżeli zbieram hajsik na wk to kupować jakieś +9 i dalej czy z tych słabszych ? Dodam, że takie wk +0-5 max za 6kk jest :D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Na de do 40 lvla spokojnie zarobisz nawet 5kk jeżeli masz chęci na robienie pieczątek cuby które na s1 schodzą jak bułeczki :D

Jak masz zmienne ip to możesz założyć 2 konta na 1 koncie rób postać do 15 lvla botem za ml ew przy tp w nosville i zbieraj ziarna mocy w ciągu 3-4h zdobędziesz 4-7 stacków co ci daje 40-90k za stack (zależy kiedy wystawiasz raz ceny są 400+ a raz 800+ za sztukę) jak wbijesz ten 15 lvl przerzucasz ziarna, kasę i inne duperele które można sprzedać i drugim kontem wystawiasz na nb tą postać 15 lvl kasujesz i od nowa jazda po tygodniu można uzbierać spokojnie 5-15kk ale sporo prądu to kosztuje.

A jak nie masz zmiennego ip to postaraj się nie wpaść

Co do +0 a +9 to za dużej różnicy nie ma lepiej kupić +5 i samemu z czasem upnąć.

Ale jak wolisz

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanko, czy jeżeli zbieram hajsik na wk to kupować jakieś +9 i dalej czy z tych słabszych ? Dodam, że takie wk +0-5 max za 6kk jest :D

Lepiej kupić +9 od razu niż mieć +5 i wydać dwa razy więcej kasy na ulepszenia, ale warto również zwracać uwagę na ceny kart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...