Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer FIFA World + dodatki

VereX.

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy korzystałbyś?

• Tak, byłbym gotowy nawet zapłacić
      27
    • Nie interesuje mnie coś takiego.
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworzę ankietę by wiedzieć ile osób czymś takim byłoby zainteresowanym, abym stworzył.

Zwykły Trainer + Process suspender w 1 + jakieś ciekawe dodatki ;)

I czy byłby gotowy wydać na to kase.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jak nie jest to samo co z kontraktami to tak będzie.

jeżeli za mecz liczyłoby x4 czy x6 to byłbym gotowy zapłacić. Bo te trainery które liczą za mecz normalna stawke to juz nuda, prędzej przyjdzie mi rachunek za prąd niż dorobie się coinsów w FW.

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

jeżeli za mecz liczyłoby x4 czy x6 to byłbym gotowy zapłacić. Bo te trainery które liczą za mecz normalna stawke to juz nuda, prędzej przyjdzie mi rachunek za prąd niż dorobie się coinsów w FW.

Możliwe, że 2-3x więcej będzie, może nawet 4 ;)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Hmm tylko jest jedno Ale... ;) Na forum panuje ZAKAZ handlu, masz moderatora i tego nie wiesz ? podkreślam że sam napisałeś : I czy byłby gotowy wydać na to kase  - czyli chcesz to sprzedawać ? ;]

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Hmm tylko jest jedno Ale... ;) Na forum panuje ZAKAZ handlu, masz moderatora i tego nie wiesz ? podkreślam że sam napisałeś : I czy byłby gotowy wydać na to kase  - czyli chcesz to sprzedawać ? ;]

Gratuluję znajomości regulaminu. Na forum istnieje dział, w którym można wystawić oferty.

­

Opublikowano

Od tego jest specjalny dział o nazwie giełda. Mogę do niego linka wstawić w mojej sygnaturze itp.

TuByłaSygnatura.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...