Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostać bana ?

KurveFever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy jeżeli odpaliłem espa a potem niedziałającego cheata i po paru minutach to wyłączyłem jest szansa że dostane bana ?

A i jeszcze jedno to było jakieś 2 tygodnie temu ale mam jakieś obawy że i tak moge zostać zbanowany czy jest taka możliwość ?

Z góry dzięki. !.!

Opublikowano

Witam,czy jeżeli odpaliłem espa a potem niedziałającego cheata i po paru minutach to wyłączyłem jest szansa że dostane bana ?

A i jeszcze jedno to było jakieś 2 tygodnie temu ale mam jakieś obawy że i tak moge zostać zbanowany czy jest taka możliwość ?

Z góry dzięki. !.!

Odpaliłeś esp który działał potem go wyłączyłeś i sprawdziłeś inny cheat ? RAczej nie 

Czyli teraz boisz się wejsc na konto sprawdz po prostu.

­

Opublikowano

TO było tak pobrałem ten czit z tego forum esp ludzi/itemkow/pojazdow/zombie ten 1 na stronei cheatow 2 dni po tym jak sie pojawil na tym forum to gdzies 2-3 tyg temu wszedlem na serwer odpalile tego espa tylko tak mi MULILO komputer ze nawet typka nie moglem ubic i zginolem 2 razy wywalilem to pobralem 2 lybrake stara wersje jak sie okazalo nic nie dzialalo ale odpalilem i odrazu to wylaczylem usunolem caly ten syfek i teraz gram caly czas czysto 

Opublikowano

Czyli mam być w 100 % pewny ze bana nie dostane temu sie tak upewniam bo chce doładować 100 zł na gc i nei chce tego poprostu marnować w błoto ;/ 

Wiesz ja bym na twoim miescu nie inwestował w tą grę ale jak wolisz,.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...