Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami w grze metin2

okolista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu mam problem z lagami w grze metin2. Gra zawiesza się na 3/5 sekund a czasami nawet na 15/20. Proszę o pomoc, z góry dziękuję. Podaje specyfikacje komputera.

CPU Intel pentium G645 2x2,9GHz

RAM Goodram ddr3 8gb 1333MHz

GPU Gtx 750ti Msi 2gb Gddr3 Twin Frozr 

MOBO Gigabyte H61M-DS2V

PSU Corsair VS550

HDD Toshiba 1tb

System operacyjny Windows 7 home premium 64bit

Opublikowano

Może to wina uploadu zawsze tqki masz? Bo jak na ping i dawnload to coś słaby

ej ty tak na serio ? tnie mu sie gra i ty myslisz ze to od neta? ...

@topic

mozliwe ze komputer sie przegrzewa badz po prostu z powodu zbyt dlugiego dzialania co sie dzieje jak go resetujesz? dziala chociaz przez chwile normalnie? ile komputer ma lat? od kiedy ci sie zaczelo zacinac?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Komputer ogólnie ma 3 miesiące, zaczęło się tak robić odkąd pobrałem własnie invorie s2. A komputer na pewno się nie przegrzewa bo sprawdzałem temp. pod obciązeniem były dosyć niskie

Opublikowano

Komputer ogólnie ma 3 miesiące, zaczęło się tak robić odkąd pobrałem własnie invorie s2. A komputer na pewno się nie przegrzewa bo sprawdzałem temp. pod obciązeniem były dosyć niskie

a ile CPU masz po odpaleniu metka?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

@topic

mozliwe ze komputer sie przegrzewa badz po prostu z powodu zbyt dlugiego dzialania co sie dzieje jak go resetujesz? dziala chociaz przez chwile normalnie? ile komputer ma lat? od kiedy ci sie zaczelo zacinac?

widzę ze znawca to ty jesteś tak ponieważ jest to gra internetowa i upload jest ważny dane pakietu jakie wysyła jqk wysyła mało to się tnie myśl troche

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

@topic

tobie to się chyba mózg przegrzewa game ma rację

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Nie wiem od czego to może być, ale jak miałem starego kompa gdzie prockiem był Celeron a neta miałem 4 mb pomogło mi mniejsze ustawienie rozdzielczości.

Jak miałem ustawienie 1280x960 32bpp to miałem straszne lagi w DT, M1, mapach gdzie ilość mobów na spocie była coś koło 100.

A zrobiłem sobie 1280x960 16bpp i jakościowo może trochę mniej, ale 20 FPS więcej.

Chociaż sądząc po specyfikacji komputera, nie powinieneś mieć problemów i spokojnie wyciągać 60 klatek..

Nie wiem czy pomogłem, mi to pomagało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...