Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będą dobre shadery?

kamil123112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam do was takie pytanko czy ujdą my shadery pod minecrafta? jakieś słabe? Stałe moje fps to 70/85

Nie wymagam czegoś wielkiego ale do nagrywania ;) by sie przydało

Opublikowano

70 fps w klockach i ty chcesz nagrywać i jeszcze ze shaderami?  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Tak, Dawniej nagrywałem z Shaderami słabymi a miałem 45 fps ;) STAŁE ;) nie skakały w dół ani w góre.

Opublikowano

Skoro znasz odpowiedź to czemu pytasz ? 

Pozatym zauważ, że to robiłeś na wersji 1.7.2 a aktualna jest bardziej wymagająca i wątpię żeby Ci poszły szadery przy nagrywaniu ;) 

Bez nagrywania by Ci poszly an 60 fps przy nagrywaniu pewnie ze 20/30 fps ;)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Podaj może specyfikacje swojego komputera, to ułatwi sprawę. 

Odpowiadając na pytanie zadane w temacie: na pewno nie będzie DOBRYCH shaderów  ;)

Opublikowano

Jeżeli wyłączysz/zmniejszysz w ustawieniach Minecrafta podczas nagrywania grafikę, renderowanie i wgrasz słabe shadery to myślę, że będzie wszystko dobrze przynajmniej warto spróbować. ;)

Opublikowano

Majac 70 fps nagrywac z shaderami, na serio? Nagrywajac bedziesz miec ok. 30-50 fps'ow a z shaderami miej nadzieje aby bylo 20.

Z Malo obciazajacych shaderow polece tobie, seus v9 w wersji Lite lob gorszej lub Robobo 1221, ladne i nie obciazaja tak bardzo kompa.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...