Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zbić złotą rangę?

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie - jak zbić szybko złotą rangę? Posiadam około 65 lvl na postaci i nie zawsze daje sobie radę z osobami, które są w przeciwnej drużynie (wchodzę aktualnie na srebrne serwery) , a nawet jak daje to mają strasznie noobskie bronie i mnie to irytuje.

Opublikowano

Przegrywać,mieć K/D na minusie i w końcu spadniesz..

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kolor rangi nazywa się Threat i zależy od tego, jak dobrze się gra, nie do jak dobrej drużyny się trafi.

@Rak0 Wygrane nie mają z tym nic wspólnego. Można dołączyć do samych goldów R255 i wygrywać. Dlatego właśnie to tak nie działa.

Aby zyskać Threat, musisz być w misji w TOP50%. Czyli jeśli w misji bierze udział np. 8 graczy, musisz pod względem punktów być 1, 2, 3 lub 4. Aby go stracić, nie możesz być w TOP50%, czyli w przedstawionej przeze mnie wcześniej sytuacji musisz być 5, 6, 7 lub 8 pod względem punktów. Polecam umówić się z jakimś kolegą, że zaprosisz go do grupy. Wtedy na każdej misji będziesz leaderem, czyli nikt nie będzie mógł cię wyrzucić za ostrzeżenia. Wtedy na każdej misji polecam co najmniej 3 razy popełnić samobójstwo, 2 razy zabić swojego i zabijać aresztowanych terrorystów. ;)

Mam nadzieję, że trochę to rozjaśniłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...