Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamerka, podczas grania.

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko czy jest jakiś program który umożliwi mi odpalenie kamerki internetowej i ustawienie miniatruy tak abym widział ją koło mini mapy ? Chodzi mi o przetestowanie wyglądu i wielkości pod nowy HUD :) Nie mogę nigdzie czegoś takiego znaleźć i nie chodzi mi o nagranie filmiku tylko żeby miał podgląd na moją twarz podczas gry. 

P.S Czy da się stremować tak dla siebie bądź dla jednej prywatnej osoby ? Tzn chodzi o to że chce zobaczyć jak będzie wyglądało streamowanie ale żeby nikt nie wchodził na mój stream, czy da rade "dać możliwość" obejrzenia mojego streamu tylko 1 osobie ? Nie chce mieć publiki tylko chce coś pokazać np. koledze. Da się tak ? 

Opublikowano

Możesz podać mu link do swojego streama, jeśli nikomu nie podawałeś oraz nie udostępniałeś swojego streama, to wtedy tylko kumpel zobaczy. Z tego, co wiem, to takowego programu nie ma, który pokazuje na kamerce w lolu Twoją twarz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

a np. jest taka możliwość żebym podczas streamowanie widział swoja twarz bez klikania alt+tab ? 

Czyli rozumiem, że chcesz widzieć swoją twarz podczas gry w Lola wtedy, kiedy streamujesz, tak? 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...