Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko i wyłącznie marksman.

Nie wiem skąd niektórzy sobie wzieli ze purplex jest lepszy... Jak to jest do niczego....

Na marksmanie wali ci ulta w przeciwnika z najnizszym hp (T). Spamuje z Q. Dobrze bije.. Nic dodać, nic ująć ;]

Ja polecam pod blue build: Max R, Q, E, W. Pierwsze cofnięcie obowiązkowo łezka, z niej od razu muramana żeby hitami stackować a nie skillami. Trinity (najpierw Sheen a z niego reszta),butki Cooldown, Botrk/last whisper (zalezy czy maja tankow, jak tak to lw) i np. guardian angel.

Tutaj jest mozliwosc zamiany Trinity Force na Lodową rekawicę - wtedy masz slowa. Nie warto budować Trinity i rękawicy bo Sheeny się nie stackują.

Ez ma wiele buildow..

mozesz tez np zamiast last whispera i botrka pojsc full ad zeby z Q nawalac duzo i zbudowac BT/ IE.

Opublikowano

Posiadam odmienne zdanie, grając na Marksmanie, na lane żadnego walił Q i to jeszcze specjalnie trzeba było się o to starać, purplex wali kiedy to jest tylko możliwe, daje przewagę i wywiera presję na przeciwnika, ulti też dobrze wali, nie zdarzyło mi się jeszcze krzyknąć "Po ch*j to ulti" jak w przypadku Marksmana...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...