Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia/Restia2

TakBardzoChce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Mam do Was małe pytanie.

Co sądzicie o serwerach:

1. Malestia

oraz

2. Restia2 ?

Na którym lepiej grać? Na restii jest Shaggy w administracji, co Mnie troszku zniechęca, bo nie chciałbym żeby ten serwer skończył jak dwie odsłony Lastivii :). No i jest troszku mniej osób...

Co do Malestii, była niby ta 3 dniowa cofka, ale dalej jest ok. 1k graczy, do tego to świetny serwer.

Mam mały dylemacik na którym serwerze grać.

Pomożecie? ;)

Ps. To nie jest pytanie, gdzie grać , prosiłbym o nie usuwanie tematu. ^ ^

Z Góry dziękuję ;)

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Graj na Malestii. Bardzo przyjemny klimat, administracja przez cały czas dostępna w grze, bardzo dużo robi. Nawet po tej cofce jest ogrom ludzi online, bo aktualnie około 800 (a jest godzina blisko 23). ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

@Feezy Administracja dużo robi? ew . ZabQ od czasu do czasu pomoże ;) A tak to na tutora czeka sie 2dni jak nie wiecej , a o adminach nie wspomne :) a co do serwera to jest naprawdę dopracowany :D

Opublikowano

Zadnego z tych serwerów Ci nie polece :) Malestia to serwer na 2,3miesiace, admin jest glupim jutuberem który nie potrafi wziąc na siebie odpowiedzialności :) Szukaj sewera dalej ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

@Feezy Administracja dużo robi? ew . ZabQ od czasu do czasu pomoże ;) A tak to na tutora czeka sie 2dni jak nie wiecej , a o adminach nie wspomne :) a co do serwera to jest naprawdę dopracowany :D

Tak, dużo robi. Tutaj akurat muszę poprzeć Feezy'ego. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...