Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do CS:GO

SzymsoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu pisałem na forum w tym samym dziale post, na temat modernizacji komputera. Myślałem nad tym wszystkim i postanowiłem zebrać się za kupno (w moim przypadku mocna modernizacja) komputera. Piszę do Was z prośbą zmodernizowania mi komputera pod CS:GO. Niżej podaję specjalizacje mojego aktualnego komputera:

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.8GHz
Płyta główna: MSI MS-7388
Pamięć RAM: 4GB(2 GB Kingston, 2 GB GoodRam)
Dysk twardy: 750 GB (aktualnie nie znam producenta i innych specyfikacji dysku twardego, ale jeśli ktoś będzie potrzebował żeby skręcić mi zestaw to sprawdze i podam)
Napęd: Jakiś No-name (ale to nie jest ważne, napęd mi praktycznie nie potrzebny, po gram tylko w gry cyfrowe, więc tego nawet nie wliczam do rzeczy które chcem zakupić)
Karta graficzna: Nvidia Geforce GT 620
Zasilacz: (jeśli dobrze patrze to) Modecom FEEL 3 - 500ATX 500W
Obudowa: Modecom (nazwy modelu nie znam)
Chłodzenie: Jeśli chodzi o chłodzenie to mam tylko na karcie graficznej , procesorze i jest w środku zasilacza. Żadnego dodatkowego chłodzenia nie mam.
I prosiłbym żebyście pomogli mi jak najlepiej zmodernizować kompa głównie pod CS'a i inne gry fps. Tak żeby była to jak najlepsza modernizacja.
Prosiłbym o wszelakie tłumaczenie czemu tak nie inaczej bo jestem w tym kompletnie zielony.
Do wydania mam 1500 zł.
Ps.Jest jeszcze opcja, że będę miał procesor od kolegi, a mianowicie Intel Core 2 Quad Q6600 za 100 zł i nie wiem czy brać ten, czy wykreślić go z listy i zbierać na inny.
Ps2: Z czasem chciałbym też dokupić jakiś monitor też pod CS'a, więc prosiłbym o podsyłanie jakichś propozycji monitorów pod CSa no i oczywiscie zeby dobrze się zgrywał z częściami w kompie. Aktualnie posiadam Flatrona W1942T. Monitor najlepiej jakby był możliwie najlepszy ale w jak najniższej cenie :) . Sorki za rozpiskę. Czekam na propozycje i z góry wielkie dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...