Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję posady moderatora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje o mnie :

Witam nazywam się Łukasz mam 21 lat, pochodzę z okolic Żywca, ( Miasta Żywiec gdzie produkują piwo Żywiec  :D), na co dzień zajmuję się programowaniem maszyn numerycznych ( np Tokarki, Frezarki, szlifierki, itd itd).

Jako iż moja praca nie wymaga ode mnie, dużo pracy, pisania programów albo zleceń to w trakcie wykonywania mojej  pracy, od roku pracuję tylko   na pierwsze zmiany ( 6:00-14:00) jestem na mobilce około 2-4h, więc z godzin rannych bez problemu mogę wykonywać swoją pracę, w domu to zaś jestem maniakiem internetowym od godz 15 do godz 18 dostępny, następnie siłownia, bieganie, do godz 19, i do 22-23 dostępny.

Nie pracuje w soboty, niedziele, albo inaczej zdarza się to sporadycznie, tak więc w weekendy jest różnie ale minimum 6h na komputerze jestem, na telefonie zaś kontakt ze mną jest cały czas.

Interesuję się głównie siatkówką, jak i mechaniką współczesną. 

W metina gram 6 lat.

Moje Doświadczenie :

2009-2010r : Administrator główny forum o tematyce komputerowej 

2010r: Zacząłem się interesować gra Counter Strike i moderowaniem ( w między czasie grałem w metina), byłem moderatorem, global modem, na masie serwerów w tym tych największych które były od początku reklamować tutaj nie będę. 

Lecz nie pasowało mi to że tak mało ludzi odwiedza te fora.

2011r: pierwszy raz zostałem próbnym moderatorem serwera metin2 , podobała mi się praca jaką miałem wykonywać i wykonywałem ją sumiennie ( Serwer bodajże Ixelian)

Z próbnego moda zostałem  moderatorem, opiekunem moderatorów. 

Serwer niestety padł po kilku mieś. 

Lecz w tym samym roku dostałem propozycje na global moderatora na serwerze Camerion

Pracowałem tam około 2 mieś lecz zakończyłem działalność na serwerze ponieważ kontakt jak i współpraca z administratorem nie była dobra, i serwer był już na skraju upadku. 

2012: własny serwer cs 1.6 ogarnianie forum na które dziennie uczęszczało dzięki reklamie około 230 graczy ;] 

Moderator,Global Moderator prywatnego serwera metin2, ( od bodajże Marca 2012 do września 2013r), serwer padł

2014: kilku krotnie moderator, administrator serwerów cs 1.6.

2015: Propozycja moderowania serwera metin2, forum ładnie przygotowane przeze mnie do startu, serwer nie wypalił.

Ok krótko mówiąc to były najważniejsze mniej więcej daty i opisy, w między czasie prowadziłem też kilka małych for z gier i nie tylko, którym pomagałem ogarnąć forum. 

Podsumowanie co oferuję, co oczekuję.!!!

Oferuję:

- Reklamę serwera i forum na fanpegach ( ponad 5mln like).

- Kulturę osobistą.

- Bardzo duże doświadczenie w moderowaniu.

- Dobry kontakt z graczami i nie tylko.

- Kontakt ze mną 24h.

- Minimum 6h dziennie czasu na moderowanie.

- Szczerość i zaufanie.

Oczekuję:

- Dobry kontakt z administratorem forum..

- Szczerość i zaufanie.

- Możliwości rozwijania się ( pnięcia w górę).

- Stałe forum. 

- Możliwość przeprowadzania konkursów forumowych.

Kontakt:

GG: 43271707 

Tel: 516398900 ( tylko smsy od nieznajomych tel nie odbieram)

Najlepiej prywatna wiadomość na forum ;] 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Podawać numer telefonu na MPC? Szczyt głupoty..

Ogólnie kompletnie nie podoba mi się twoje interpunkcja oraz estetyka, a przecież miedzy innymi to cechuje dobrego moderatora.

Moja rada jest taka, popraw ten temat, bo wygląda tragicznie.

Opublikowano

Podanie ładnie, lecz przydałyby się jakiekolwiek dowody że pełniłeś te funkcję. Następnym razem lub ss czy cokolwiek aby mieć dowód.

Dobrze przeczytałem, Fanpage - 5 mln like?

Polecam.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...