Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Hybryda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie słabo mi się sanchezem grało więc postanowiłem go sprzedać. Wgl nie wiem dlaczego ale jakieś 2 tygodnie temu jak grałem to wszystko było spoko, a teraz spadłem z 2 do 6 ligi i co trafie na przeciwnika to mnie gromi jak chce. Umiejętności jakieś tam posiadam (może nie jestem mistrzem i nie wszystkie triki mi wychodzą, nawet rzadko ruletka) ale jakoś to było, a teraz? Palestyna normalnie dlatego postanowiłem sprzedać cały skład i zacząć grę od nowa na innym koncie. A coś może z BBVA do 150k? Bo zawsze tylko BPL grałem, a nie miałem okazji spróbować nigdy niczym innym ;p I jeszcze gdybyś mi powiedział co zrobić żeby zawodnicy wychodzili na podaniearrow-10x10.png, a nie ja sam biegnę, a oni stoją :C Gram na ps3

Opublikowano

Strasznie słabo mi się sanchezem grało więc postanowiłem go sprzedać. Wgl nie wiem dlaczego ale jakieś 2 tygodnie temu jak grałem to wszystko było spoko, a teraz spadłem z 2 do 6 ligi i co trafie na przeciwnika to mnie gromi jak chce. Umiejętności jakieś tam posiadam (może nie jestem mistrzem i nie wszystkie triki mi wychodzą, nawet rzadko ruletka) ale jakoś to było, a teraz? Palestyna normalnie dlatego postanowiłem sprzedać cały skład i zacząć grę od nowa na innym koncie. A coś może z BBVA do 150k? Bo zawsze tylko BPL grałem, a nie miałem okazji spróbować nigdy niczym innym ;p I jeszcze gdybyś mi powiedział co zrobić żeby zawodnicy wychodzili na podaniearrow-10x10.png, a nie ja sam biegnę, a oni stoją :C Gram na ps3

http://www.futhead.com/15/squads/19290140/

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...