Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki przestały działać

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, słucham sobie muzyki, aż tu nagle w 1. wyłączyło mi dźwięk w prawej słuchawce. Myślałem że to wina nagrania, ale puściłem jeszcze raz i było normalnie. Po chwili całkiem wyłączyła się prawa i nic w niej nie słychać. Po kliknięciu testuj tutaj: http://scr.hu/1yc8/ymuhzsłychać tylko w lewej.

Czy nadają się one tylko do wyrzucenia? W czym może być wina? Słuchawki to Prestigio PHS 3, przez 2 lata służyły bardzo dobrze i dotychczas były niezawodne.

Opublikowano

Słuchawki są na usb. Z kablem na pewno nic się nie stało, miałem je na głowie kiedy to się stało, kabla nie ruszałem a z nim nic nie było.

Opublikowano

Słuchawki są na usb. Z kablem na pewno nic się nie stało, miałem je na głowie kiedy to się stało, kabla nie ruszałem a z nim nic nie było.

Podepnij je do komputera, włącz jakąś piosenkę i ruszaj kablem.

Zacznij od początku kabla zaraz za wyjściem od USB i idź w stronę głowy, wyginając kable w różne strony.

Są dwa wyjścia, albo został uszkodzony kable lub jeden głośnik się wypalił.

­

Opublikowano

Wszystkie sterowniki, kart dzwiękowych działają jak należy ?

Mowilem ze padly w czasie urzytkowania.

Podepnij je do komputera, włącz jakąś piosenkę i ruszaj kablem.

Zacznij od początku kabla zaraz za wyjściem od USB i idź w stronę głowy, wyginając kable w różne strony.

Są dwa wyjścia, albo został uszkodzony kable lub jeden głośnik się wypalił.

­

Czyli padl glosnik ;( pozostaje kupic nowy.

Opublikowano

Juriiiii to nie są słuchawki... to klawiatura :D 

A tak poważnie to pierwszy raz słyszę o słuchawkach na USB :) Kup coś z jack'iem :)­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...