Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopaki mam pytanie !

jedi135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sprzedaż użytych (kolekcjonerskich) cd-key jest nielegalna? Oczywiście do opisu była notka o tym, że klucz jest zużyty. Takie samo pytanie mam co do sprzedawania screenów na allegro. Coś mogę zrobić takiemu "oszustowi" jeżeli mnie wykiwał?

Dodam że na profilu allegro są fałszywe dane.

Opublikowano

pewnie chodzi o cs go spotkałem się z tym cena 28zł chyba coś koło tego duży opis gry a na dole na czerwono napis cd-kay do prywatnej kolekcji coś takiego i w nawiasie (zużyty)

powiem ci tak w twoim interesie jest czytać opis do końca tak samo regulamin allegro podczas rejestracji itp  <_< 

Opublikowano

tak jak kolega nie warte zachodu chyba że będziesz miał więcej ludzi po swojej stronie którzy też zakupili przedmiot nie świadomie i pochopnie. Nauczka na przyszłość czytaj co kupujesz nie bez powodu jest opis przedmiotu na allegro  :angry:

Opublikowano

A co z tymi fałszywymi danymi ,coś mu za to grozi ? Bo jak tak to chętnie bym znalazł takie osoby które zostały "oszukane" i byśmy dopieli swego :)

Opublikowano

Pamiętam, że jakieś 10 lat temu kupiłem na allegro (a przynajmniej tak myślałem) zestaw lego za 50 zł. Okazało się, że była to tylko instrukcja, a osoba sprzedająca umieściła to gdzieś w opisie. Nie było sensu walczyć o to, bo teoretycznie powinienem przeczytać ten opis. Tak jak ktoś napisał to nauczka na przyszłość i nie warto tracić czasu. No chyba, że wydałeś dużo hajsu, ale wątpie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...