Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polaczki w league of legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Zdarzają się i tacy.

Nie Tobie pierwszemu się zdarzają gówniani gracze, oczywiście nie wszyscy są z Polski.

Akurat tutaj trafiłeś na stereotypowego polskiego gracza.

Opublikowano

Ostatnio jakiś cebulak pisał do anglików po polsku i jeszcze na mida się wbił to na topa poszedłem ale typek dosyć ze wkurza, nie umie grać to cały czas pada i weź z takim graj.. Z polski najczęściej natrafisz na takiego gracza. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

A wy to k***a skąd jesteście? Z Etiopii? Większych gunwixów od Polaków wyzywających rodaków od "polaczków" to k***a nigdzie nie widziałem. Jebane niepełnoletnie półmózgi. Przyszłość tego narodu k***a... Jednak syjoniści w końcu osiągnęli swój cel i udało im się wyhodować pokolenie imbecyli z IQ poniżej 100, z wybujałym ego, nie szanujące żadnych wartości i plujące jadem na ludzi z własnego kraju jak na pierdolonych arabów z Kozolandii. Kurwa!

Opublikowano

To polacy sami sobie taką opinie zgotowali tzw. Płakaniem, feedowaniem, afczeniem, trollowaniem.A ty kolego trochę kultury i weź ten avatar zmień , bo mi się rzygać od niego chce jestem Chrześcijaninem i nie pozwolę ,żeby ktoś obrażał moją wiarę...

2v1xidf.png

Opublikowano

Też jestem chrześcijaninem, nie uważam żeby mój avatar był w stanie obrazić czyjeś uczucia religijne, jeżeli masz z tym problem mogę Ci podać moje dane na priv i będziesz mógł spróbować sił w sądzie (w Twoim przypadku zapewne będzie potrzebne pełnomocnictwo Twojego opiekuna). Co do płakania, feedowania oraz trolowania to robi to większość nastoletnich chłopców grających w tę grę i nie ma znaczenia z jakiego są oni kraju. To, że zauważacie tylko polaków polega na tym, iż jesteście zwykłymi ignorantami z wypranymi przez media pustymi głowami.

Ps. ostatni mój post w tym dziale, nie mam zamiaru polemizować z lemingami, którzy słowa "argument" jeszcze nie przerabiali na lekcjach z j. polskiego.

Opublikowano

Twój avatar  reprezentuje samobójstwo i brak szacunku do krzyża ale dobra czas skończyć offtop . Co do "Polaczków" to gdyby nasi rodacy zachowywali się ciut mniej agresywnie ,  mieli więcej kultury  i więcej pojęcia o tej grze (Nie mówię ,że każdy jest taki) to opinia polaków w świecie e-sportowym była by całkiem inna .(na +) Np. Nie umiesz grać dobrze ? Graj na botach lub graj normale  albo jeżeli Ci nie idzie na linii to nie wyzywaj junglera tylko poproś go kulturalnie o ganka lub zpinguj.. Napewno przyjdzie Ci z pomocą... 

2v1xidf.png

Opublikowano

Do tego są zrobione dywizję, żeby ludzie grający słabiej byli w silver czy tam gold, a Ci lepiej wyżej? Więc argument "nie umiesz grać, graj normale" nie jest argumentem, jak już wspomniałem większość nastolatków grających w tę czy też inną grę zachowuje się agresywnie i nie ma to znaczenia z jakiego państwa pochodzą "hormony i te sprawy" biorą prym nad logicznym myśleniem w okresie dojrzewania i to jest normalne, niestety. Wasz problem drodzy rodacy, nienawidzący i hejtujący innych przedstawicieli własnej wspólnoty, którą niewątpliwie jest nasze państwo, jest to, że jesteście w dużej mierze hipokrytami i ignorantami.

PS. nie będę się powtarzał więcej na temat mojego avatara, jeżeli masz z tym problem zapraszam na priv. Do tego skoro taki z Ciebie wielki chrześcijanin, to raczej nie powinieneś oglądać japońskiej mangi tematycznie w bardzo dużej mierze nawiązującej do ich mitologii oraz demonologii.

Opublikowano

Kurczę, za później zauważyłem temat, gra z przed chwili, nie mam ss, ale opiszę:

#lobby

P-POLAK

R-RANDOM

--------------------

R: pref mid

P: mid

R: sorry guys, it's normal and I said first mid (taki kontekst wiadomości)

P: ok I feed

Stworzyliśmy team, R oddał mid'a, polak rozgrywa 0/4/1 mid'a, po przegranej linii zbulwersowany po polsku piszę: TO PRZEZ WAS, PISAŁEM MID MUSIAŁEM SIĘ KŁÓCIĆ, NIE WZIĄŁEM TEGO CO CHCIAŁEM, OGÓLNIE JESTEM BOGIEM  A WY KUPY (taki kontekst wiadomości [2])

Opublikowano

no niestety lol schodzi na dno z sezonu na sezon co raz wiecej dzieciakow co mysla ze sa dobre

wypierdalaja sie na kazdym ganku ida afka bo noob team. ale coz trzeba kerowac.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Ja już byłbym dawno w goldzie gdyby nie te głupie polaczki w promo.. już 3 raz przegrałem promo, bo zawsze trafiają mi się trolle lub afki, tak to prawda - można samemu wycarrować grę, ale nie całkowicie, no bo jak postać typu "Shen" który jako jedyny w teamie gra dobrze może wycarrować samemu grę ? Nie da się, jak Yi czy Yasuo czy LeBlanc to tak, ale takimi postaciami to ja nie mainuję. To jest największy problem silverów, którzy cały czas siedzą tam gdzie nie powinni, przez swój słaby team.

Opublikowano

a co mam w*********c 40 killi ? człowieku jak zszedzliśmy z linii koło 10 minuty to riven miala 7 fragów i nawet jak wpierdoliłem ulta q/e + exhausta to i tak zabijała połowe teamu.

żaden zły dzien tylko rak mozgu gdzie jak wypierdolil sie po raz 4 po 7 minutach siedział afk.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Czytając wypociny większości silverów i ich zbuntowania co do polskich graczy jest żałosne.

Autor tematu, zakładając temat udowodnił do jakiej marginalnej społeczności należy - a należysz kolego do tej samej, w której widzisz problem.

Dlaczego gracze lcsu, streamerzy, challengerzy, mastery, nawet diamenty nie płaczą w taki sam sposób jak robicie to wy?

Odpowiedź uważam za bardzo prostą... Sami w sobie jesteście zerami i to w jakich dywizjach się znajdujecie świadczy o tym jak jesteście dojrzali mentalnie i skillowo.

Bo wierzcie mi na słowo jeśli używacie mózgu podczas gry to wasze win ratio powinno być wyższe w stosunku do przegranych gier.

Gracze podchodzący do gry w taki sposób a mówię tu teraz o temacie "polaczków" zasługują na brązy i silvery a ja jestem z tego dumny bo dzięki waszej głupocie bardzo rzadko mam styczność z toksycznymi ludźmi podczas gry jakimi jesteście wy. 

Dziękuję wam serdecznie :) Siedźcie tam dalej i dalej na forum wypłakujcie żale.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...