Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Binding of Isaac: Rebirth cena

Derion64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań związanych z tą grą a raczej z ich ceną.

1. Bardziej opłaci mi kupić Isaaca na steamie czy jakiejś innej stronie?

2. Ile musiałbym zapłacić w PSC aby kupić Isaaca na steamie?

3. Czy mógłbym z apłacić dwoma PSC za jedną grę?

4. Aktualnie cena Isaaca to 14,99 Euro i czy kiedyś sie zmieni? ( Promocje )

5. Czy warto :)?

mca.png
Opublikowano

Można doładować konto na steamie tyloma PSC ile się chcę, a potem kupić grę. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

Można doładować konto na steamie tyloma PSC ile się chcę, a potem kupić grę. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Owszem. Ale jakby chciał płacić za  grę PSC bez użycia portfela Steam to nie mógłby zapłacić dwoma.

Opublikowano

Czyli mógłym doładować dwoma psc np po 30 zł ( jeśli takowe są lub 50zł + 10zł ) mój portfel steam i za to kupić Isaaca?

Po za tym nigdy nie kupowałem nic na g2a, jakby wyglądał zakup na tej stronie? :)

mca.png
Opublikowano

Tak, mógłbyś doładować portfel i kupić.

Bardzo prosto na G2A. Masz tam mnóstwo możliwości (PayPal/przelew etc..)

Wystarczy kliknąć na grę, kliknij Buy i resztę masz w instrukcji.

Opublikowano

Na g2a Isaaca mógłbym kupić za 62 zł a na steamie za 60zł, więc czemu polecasz mi kupować na g2a?

Tam wystawiają ludzie. Zależy kto i jak wystawia. Czasem się trafi niesamowita okazja. ;)

Także poszukaj, może znajdziesz tańszą.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, jakimi cenami mógłbym doładować portfel steam na kupno Isaaca w PSC aby było dla mnie najkorzystniej? Mam na portfelu 2 euro jeszcze.

mca.png
Opublikowano

@Scientist.
Wiem że trochę późno, lecz wprowadziłeś chłopaka w błąd, da się kupić jedną grę paroma PSC, wystarczy że np. na jednym Ci zabraknie to potem poproszą Cię o dodanie kolejnego, lub od początku wybierasz "wykorzystaj parę kodów PSC" (lub coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie).
Dzięki temu nie trzeba ładować portfela steam, a gdy będziesz chciał wykorzystać PSC na inną grę/platformę, to pieniądze zostają na PSC.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

@Scientist.

Wiem że trochę późno, lecz wprowadziłeś chłopaka w błąd, da się kupić jedną grę paroma PSC, wystarczy że np. na jednym Ci zabraknie to potem poproszą Cię o dodanie kolejnego, lub od początku wybierasz "wykorzystaj parę kodów PSC" (lub coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie).

Dzięki temu nie trzeba ładować portfela steam, a gdy będziesz chciał wykorzystać PSC na inną grę/platformę, to pieniądze zostają na PSC.

Na prawdę? Myślałem, że nie można - jak już jesteśmy przy płatności to tylko 1. Ale tak czy inaczej wychodzi na to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...