Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony typu playspan

spayq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

czy istnieją strony tego typu nadal?

(Z góry mówię, że nie jest to promowanie żadnego serwisu, a zwykły link do wikipedii)

W skrócie, kiedyś można było tam wykonywać reklamy i dostawać pkt playspanowskie, oczywiście można również te punkty było wymianiać na kody do  gier i wpisywać sobie te kody by wymienić na pkt. Pytam, gdyż z tego co pamiętam LoL chyba też tam był i można było sobie za reklamy na RP wymieniać ich punkty, a jakiedyś na innej grze dość dobrze "się obłowiłem" robiąc ich reklamy.

Co sądzicie? Myślę, że to ciekawy temat i mógłby się przydać każdemu.

Opublikowano

Wybacz modzie, już się dostosowałem, bumpuje raz jeszcze, gdyż minęło 24h od ostatniego bumpu

@topic

nikt nie chciałby zarobić darmowych RP i naprawdę nie orientuje się w temacie?

Opublikowano

Pamiętam czasy playspanu kiedy zmieniało się IP i jedną reklama wbijalo się wartość punktów ok 40-50 zł. Przez takiego mnie właśnie ten serwis upadł xD

Teraz juz trudniej o luki na stronach z reklamami ale możesz wbić szybko hajs na cashpirate, to aplikacja na telefon, więcej na PW. Albo jest tutorial ze za granie meczy w Lola dostajesz nagrody..

Opublikowano

Bardziej stworzyłem tutaj ten topic do celów podania innych serisów, które będą zajmować się robieniem reklam i wykupowaniem Riot Pointów za te właśnie robienie reklam.

Prawda coś takiego było, bo w innej grze również się obłowiłem ;) Ewentualnie jakiś programik lepszy do maskowania IP? Kiedyś się AOLa używało.

Odnośnie cashpirate zaraz Ci wyślę pma ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...