Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki do CS GO

BedePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie szumak sluchawk do CSGO do 170

Z mikrofonem ma byc,nie chce zeby byl osobny bo poprostu nie lubie i jestem przyzwyczajony ze jest on odrazu zamontowany w sluchawkach.

Max kwota 170zl.

Dadam ze mam laptopa wiec karta dzwiekowa to Conexant SmartAudio HD.

graphic.png

Opublikowano

Superlux HMC631, niema nic tańszego z mic godnego uwagi.

kolega powiedział wszystko co trzeba, albo dokładasz do hmc631, albo bierzesz gównosiberie lub gównorazery lub coś bez mikrofonu od np. superlux.

Opublikowano

Jeśli nie ma funduszy to bierz Siberie. Brzmienie w stylu HD681 EVO (raczej ciemne, basowe, średni wybór do CS'a) tylko słabsze jakościowo. Aż takiej tragedii nie ma, po prostu te w cenie ~300zł to totalna głupota bo grają jak słuchaweczki za 120zł lub słabiej.

Opublikowano

Jeśli nie ma funduszy to bierz Siberie. Brzmienie w stylu HD681 EVO (raczej ciemne, basowe, średni wybór do CS'a) tylko słabsze jakościowo. Aż takiej tragedii nie ma, po prostu te w cenie ~300zł to totalna głupota bo grają jak słuchaweczki za 120zł lub słabiej.

Tak... ale jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Niedziałająca jedna z muszli czy mikrofon to codzienność w tych słuchawkach. Zresztą nie kupi siberii za 170 zł ktore przyjda mu na drugi dzien tylko bedzie to wszystko sprowadzane prosto z Azji.

­

Opublikowano

myślę, że nie ma co autorowi tematu pomagać, daliśmy mu jasno do zrozumienia jaka sytuacja, jeśli chce kupić gówno to niech bierze siberie lub te co podał, albo jeszcze inne dziadostwa.

Opublikowano

Po pierwsze zacznijmy od tego ze

A. Max 170zl MAX MAx a wy mi podajciecie za 250 jak nielepiej.

za tyle to bierz cokolwiek, s**t=s**t i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...