Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomagacz do margonem

TakMam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pewien problem.

Jeśli ustawię w grze odpowiednie dodatki w tym atakowanie na e a do tego ustawię AutoIT aby klikało mi e oraz rozszerzenie 

odpowiadające za odświeżanie strony to czy zadziała mi to na zminimalizowanej karcie oraz czy da się to powielić? 

Pisząc powielić mam na myśli ustawienie 4-5 kont na różnych przeglądarkach.

Czy wystarczy jeden program AutoIT? 

Czy zadziała na zminimalizowanej karcie?

A może potrzebuje jakiegoś dodatku lub wspomagacza? (Jak tak to jakiego? Jak idzie to postawić?)

Bo wydaje mi się, że na zminimalizowanej karcie to żądanie zostanie pominięte.

A może jest jakiś program, który pozwoli uzyskać podgląd dla programu AutoIT dla kilku przeglądarek aby żądanie mogło zostać wykonane?

Może istnieje inna możliwość?

Szukam jakiegoś rozwiązania i chętnie każdego wysłucham i o ile będzie miał coś mądrego do powiedzenia.

Opublikowano

Witam mam pewien problem.

Jeśli ustawię w grze odpowiednie dodatki w tym atakowanie na e a do tego ustawię AutoIT aby klikało mi e oraz rozszerzenie 
odpowiadające za odświeżanie strony to czy zadziała mi to na zminimalizowanej karcie oraz czy da się to powielić? 
Pisząc powielić mam na myśli ustawienie 4-5 kont na różnych przeglądarkach.
Czy wystarczy jeden program AutoIT? 
Czy zadziała na zminimalizowanej karcie?
A może potrzebuje jakiegoś dodatku lub wspomagacza? (Jak tak to jakiego? Jak idzie to postawić?)

Bo wydaje mi się, że na zminimalizowanej karcie to żądanie zostanie pominięte.
A może jest jakiś program, który pozwoli uzyskać podgląd dla programu AutoIT dla kilku przeglądarek aby żądanie mogło zostać wykonane?
Może istnieje inna możliwość?

Szukam jakiegoś rozwiązania i chętnie każdego wysłucham i o ile będzie miał coś mądrego do powiedzenia.

Istnieje możliwość zrobienia tego w AutoIT, ale to jak walka z wiatrakami...

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Czyli w prosty sposób jest to raczej nie wykonalne? A może znasz jakiś inny sposób aby mogło to zadziałać?

Łatwiejszym rozwiązaniem było by zrobienie 4 programów które działały by w 4 przeglądarkach.

AutoIT czy masz na myśli coś innego?

Ale czy to zadziała na zminimalizowanej karcie?

Opublikowano

Czyli w prosty sposób jest to raczej nie wykonalne? A może znasz jakiś inny sposób aby mogło to zadziałać?

AutoIT czy masz na myśli coś innego?

Ale czy to zadziała na zminimalizowanej karcie?

Chodzi mi o autoit, a czy zadziała na zminimalizowanej przeglądarce to poszukaj odpowiedniej biblioteki 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

A jeśli uda mi się to ustawić to czy będę wstanie ograniczyć program do tych kart aby dało się korzystać normalnie z komputera?

Opublikowano

A jeśli uda mi się to ustawić to czy będę wstanie ograniczyć program do tych kart aby dało się korzystać normalnie z komputera?

sprawdź czy autoit ma funkcje działania w tle jeśli tak to żaden problem ;p

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...