Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie skrzyń.

Limonek_Venride

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam otwierać skrzynie, mam pare pytań z góry dziękuje za odpowiedzi.

1. Jaka skrzynia najlepsza np. Vanguard, Chroma itd.

2. Słyszałem wiele sposobów na kosy, czerwone lub różowe.

- Otwieranie o 1 w nocy.

- Otwieranie w czwartek.

Nie wiem czy to prawda ale jestem pewien że to losowe, a jeżeli macie własne sposoby które działają to proszę o odpowiedź.

Opublikowano

1. sam nie wiem, różne dropy

2. modlitwa do gabena, nic innego xD

Opublikowano

Nigdy nie otwierałem skrzyń i się troche cykam ale będzie frajda ;) słyszałem o wielu przypadkach że ktoś trafił kose ale jak oglądałem live izaka to się zasmuciłem ale zawsze coś dostane i to się liczy.

Opublikowano

Nigdy nie otwierałem skrzyń i się troche cykam ale będzie frajda ;) słyszałem o wielu przypadkach że ktoś trafił kose ale jak oglądałem live izaka to się zasmuciłem ale zawsze coś dostane i to się liczy.

skrzynka - 2 E, klucz 2 E = skin za 0.20 :D

Po 1 skrzynce rzadko coś trafisz, musisz ich otworzyć dość dużo, czasami warto, czasami nie. :v

Nie trać za dużo, bo np. po otwarciu 100/200 skrzynek nawet nóż Ci nie zwróci, no chyba, że jakiś st, fn karambit :>

Opublikowano

1. To, gdzie jest AWP Asiimov.

2. Legenda głosi że im niższy rank, tym lepszy drop (moim dwum kolegom z klasy, którzy mają Silver II i I, dropły czerwone itemki za 1 - 2 razem. Więc coś w tym jest) 

3adb6317fc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...