Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto ?

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zastanawiam się nad kupnem BF4(50 zł niby nie dużo,ale jednak coś).

Czy dużo jest zmian np. w multi,porównując do BF3.

Jak tam "ulepszanie" broni,tzn. dostosowywanie.

Opublikowano

bf4 to gowno teraz wyszlo duzo aktualizacji i sam zaczalem pogrywac ale nadal mam twierdzenie swoje gram zeby sobie pograc bf3 lepszy spadki fps sa takie jak byly i musze na wysokich grac.. dalem 60 zl i mam przegrane z 40 h mam bf3 400 h bf3 bardziej wciaga 

Opublikowano

BF3 w porównaniu do BF4 pod względem mechaniki jest o niebo lepsze. Warto kupić przy takiej cenie, ale dla mnie tytuł do pogrania kilka, maksymalni kilkanaście godzin.

Opublikowano

BF4 bez premki średnio się opłaca chyba że chcesz dokupić później premium.

Opublikowano

Polecam BF4! Jest o niebo lepszy od BF3. Wydaje mi się, że w BF3 była lepsza kampania, jednak ja i tak kupując gre kieruje się tym aby był fajny tryb mulitplayer, a w BF4 jest wyśmienity. Jednak bardziej się opłaca kupić BF4 niżeli zwykłego BF4. Ja miałam zwykłego BF4, po kilku miesiącach chciałam mieć premium, jednak wtedy okazało się najgorsze - usługa premium (która daje nam premium jeśli takowego nie mieliśmy a mamy zwykłą wersje gry) jest droższa niż BF4 edycja premium (czyli BF4+premium od razu).

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Oczywiscie, że w BF4 jest więcej zmian niż nad BF3. Przede wszystkim jest lepsza grafika oraz dużo nowości, a jakich już nie chcę zdradzać, by ci nie uprzykrzać gry xD

Opublikowano

Sama grafika to nie powód by kupować bf4 naprawdę kierują wami takie nowinki??

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...