Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka najlepszych skryptów na topa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram zawsze topa, mam prawie wszystkie postacie, ale slabą dywizje bo tych placementach (7:3) i jakie sa najlepsze skrypty na postacie w topie? Prosze o free 

Opublikowano

A czy skrypt i sama postac jest tak samo efektowna teraz jak przed nerfem? Czy sa to minimalne zmiany nie zbyt duzo zmieniajace?

Opublikowano

A czy skrypt i sama postac jest tak samo efektowna teraz jak przed nerfem? Czy sa to minimalne zmiany nie zbyt duzo zmieniajace?

Nerfem ? Mówisz o ryze ? Cassio jest teraz genialna. Nie dopuszcza ad do farmy jak ktos sie ośmieli to pól hp w 5 sec nie ma. Ryze trzeba sie troche pomecyc lecz potrafi wycerrowac gre

Opublikowano

Naucz się grać cebulaku, a nie skryptów szukasz. Co to za frajda jak ktoś za ciebie gra?

@rupicol Od cebulaków nie będę cię wyzywać. Ale jak masz jaką kolwiek pogarde dla BoL'a to nie wchodź na ten dział :3

Witam gram zawsze topa, mam prawie wszystkie postacie, ale slabą dywizje bo tych placementach (7:3) i jakie sa najlepsze skrypty na postacie w topie? Prosze o free 

scriptstatus.net

Ja polecam grać : Darius Riven Panth

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...