Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przybliżenie-problem

wojtas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od razu zaznaczam że szukałem rozwiązania na innych forach o CS:GO.Gdy używam przybliżenia w broniach(np.AWP) zamiast patrzeć prosto(tj tak jak stoi nasza "Postać") celownik kieruje się w dół.Tak nagle,za każdym razem.Mapa lub drużyna nie ma znaczenia.Jest to bug,złe ustawienia?Miał ktoś może ten problem i wie jak go rozwiązać?

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Witam,od razu zaznaczam że szukałem rozwiązania na innych forach o CS:GO.Gdy używam przybliżenia w broniach(np.AWP) zamiast patrzeć prosto(tj tak jak stoi nasza "Postać") celownik kieruje się w dół.Tak nagle,za każdym razem.Mapa lub drużyna nie ma znaczenia.Jest to bug,złe ustawienia?Miał ktoś może ten problem i wie jak go rozwiązać?

Z góry dziękuje za pomoc

Może jakiś problem z myszką ? 

2a0c2mq.png

Opublikowano

Z myszką raczej nie,tj nie żauwazyłem tego w innych grach(w Cs:source śmiga jak należy) [Przed Celowaniem]post-41267-0-85415500-1422284703_thumb.jpg

W trakcie Celowania[czyli automatycznie celowanie pod nogi]post-41267-0-91766600-1422284715_thumb.jpg i po celowniupost-41267-0-65492300-1422284737_thumb.jpg

Opublikowano

Zapewne w bindzie na prawy klawisz masz ustawienie, które kieruje twoją myszkę do dołu. Odbinduj klawisz i zbinduj na nowo.

3adb6317fc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...