Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak używać L#? jestem noobem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plx dont hate :D

Jak w ogóle działa ten program, ja dotąd w lola grałam raczej 4fun ze znajomymi bez żadnych botów. Ostatnio zaczęłam się bawić i nic w sumie mi się nie udało ogarnąć/zrozumieć. Wszystko mi się injectuje skrypty mam wybrane etc jest ten napis "LeagueSharp" w grze ale nawet nie wiem co dalej mam robić :D Postać mi powinna sama chodzić? Czy może ja mam grać i to mi jakoś pomaga? W sumie nic się w grze nie dzieje jak to mam włączone. Nie wiem jak mam tego używać.

Mógłby mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczyć  ewentualnie podać jakie skrypty są najfajniejsze?

who cares?

Opublikowano

Jeżeli wszystko działa to pod shiftem masz menu do konfiguracji skryptów, możesz też grać na domyślnych ustawieniach i wtedy po prostu trzymasz jeden z tych przycisków:
Spacja: Combo - zabija
X: LastHit - dobija miniony
V: LaneClear - push + farma

C: Harass - harssuje wroga

Jak trzymasz jeden z tych przycisków postać sama chodzi ci za kursorem. Evade działa automatycznie.

Po skrypty zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1356587-spis-skrypt%C3%B3w-co-robi%C4%85-kt%C3%B3ry-lepszy-updated/

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...