Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę technikiem] Counter126

Counter126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imię Michał, lat 16 w tym roku :3. Chciałbym zaoferować moją pomoc przy zabezpieczaniu serwera, robienia rang czy pomoc w instalacji botów. Może niektórzy mnie znają, więc mam nadzieje, że wypowiedzą się. Nie chce się rozpisywać, bo to jest dla mnie zbędne. Czekam na propozycję :). Pozdrawiam tymczasem!

graphic.png

Uczeń
Opublikowano

Kolego podanie niezbyt pozytywnie napisane Wes się troszkę bardziej rozpisz co potrafisz co Oferujesz

579571423327107377857.png

Opublikowano

Rangi w 100%, zabezpieczenia, instalacja botów, grzebanie w linuxie :). A tego misterdami nawet nie pamiętam, żebym mu coś robił więc nie wiem o co chodzi :)

graphic.png

Opublikowano

Z całego serduszka mogę nie polecić owej osoby, ponieważ reklamuje się jako Technik,  a prawda jest taka że nie  potrafi nic związanego z typ.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Z całego serduszka mogę nie polecić owej osoby, ponieważ reklamuje się jako Technik,  a prawda jest taka że nie  potrafi nic związanego z typ.

Nie pozdrawiam.

Co ty możesz wiedzieć o mnie, skoro rang nie potrafie, to dlaczego mój ts dalej stoi? Przecież w dzisiejszych czasach wszystko jest "niszczone"?

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

NiePolecam pana Countera iż  niby z niego wielki technik a na teamspeak'a ts-forpla***.pl musiał brać Technika Mankosa więc szeroko omijajcie tą osobę

579571423327107377857.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...