Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywoływacz Rud Metin2

TomalTRW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest tu ktoś kto sobie z tym jakoś poradził, a może zna taki program ? Chodzi mi o to, aby bot czy jakiś .exe po prostu sam przywoływał rudy z ekwipunku. Bota na kopanie mam ustawionego, problem jest w tym, że co 10 min muszę klikać na przywołanie. Przydałoby się coś co przywoływałoby je za mnie. Gdyby rudy dało się łączyć to może jakoś bym to obszedł, gdyż stworzyłbym makro i tylko je ustawił aby włączało się co 10 min, niestety każde przywołanie to kolejne miejsce w eq.

Opublikowano

nie mozesz pobrac BSA ustawic MS na 10 minut zmienic id zmianki na id przywolania i ustawic zeby niby bonowalo jakis item? D:

50604 Ruda Miedzi Może być uszlachetniona do Miedzi używając pieca gildii. 
50605 Ruda Srebra Może być uszlachetniona do Srebra używając pieca gildii. 
50606 Ruda Złota Może być uszlachetniona do Złota używając pieca gildii. 
50607 Ruda Jadeitu Może być uszlachetniona do Jadeitu używając pieca gildii. 
50608 Ruda Ebonitu Może być uszlachetniona do Ebonitu używając pieca gildii. 
50610 Ruda Biał. Złota Może być uszlachetniona do Białego Złota używając pieca gildii. 
50611 Ruda Kryształu Może być uszlachetniona do a Kryształu używając pieca gildii. 
50612 Ruda Ametystu Może być uszlachetniona do an Ametystu używając pieca gildii. 
50613 Ruda Niebiań. Łez Może być uszlachetniona do a Niebiańskich Łez używając pieca gildii. 

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

ciekawa koncepcja tylko nie wiem czy przejdzie, bo każde kolejne przywołanie będzie w innym miejscu eq, do tego w bs nie trzeba podać jakiegoś itemu, który musi bonować ? Mam bs w kamermodzie.

Opublikowano

ciekawa koncepcja tylko nie wiem czy przejdzie, bo każde kolejne przywołanie będzie w innym miejscu eq, do tego w bs nie trzeba podać jakiegoś itemu, który musi bonować ? Mam bs w kamermodzie.

co z tego :) i tak bs bedzie bonowal no trzeba podac tez itemek to daj byle co i tak ci przywolaniem nie zbonuje

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...