Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 globalne serwery.

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, grał ktoś z Was na zagranicznych globalach gry metin2? Jak przedstawia się tam liczba graczy według naszego PL'a? Na zagranicznych globalach graczy jest więcej? Czy rozgrywka jest może troszkę łatwiejsza, jeżeli chodzi o rzeczy z IS'a? oraz na jakich warto zagrać? Słyszałem, że na metin2.uk gra sie bardzo przyjemnie czy to prawda?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

graczy jest ~ tyle samo co na naszym PL

rozgrywka taka samo i tak naprawdę niczym się nie różnią od nasszego globala poza jezykiem :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

graczy jest ~ tyle samo co na naszym PL

rozgrywka taka samo i tak naprawdę niczym się nie różnią od nasszego globala poza jezykiem :)

yyy ? Metin2 sg o wiele łatwiejszy serwer i bez isu można więcej zdziałać. World of metin tak samo o wiele łatwijszy global ;;]

Więc nie wiem czemu piszesz ze niczym się nie różnia ?

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Graj na metin2.sg, sam gram od jakiegoś czasu i jak na razie nie narzekam. Przyjemność z gry będziesz miał dużą, można znaleźć Polaków (jeżeli ci na tym zależy, bo niektórzy uważają, że nie ma po co). Ogólnie, stabilny serwer, global, na którym możesz lajtowo dorobić się fajnej postaci, satysfakcja gwarantowana.

5v19hx.png

Opublikowano

Ja grałem na angielskim globalu parę lat temu , są inne misję szybciej wbija się 20 lvl (przez te misje) , polaka spotkałem jednego xD a co do ludzi , to około tyle samo ile na pl ' . Lecz jeśli nie umiesz się posługiwać angielskim , będzie Ci się trudno tam dogadać , coś kupić albo sprzedać pzdr ;)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...