Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopalnia

pussy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i przepraszam nie wiedziałem gdzie napisać ten temat to napisałem tu ...

Wczoraj za czołem grać w minecrafta na singlelayer . Chciałbym zrobić sobie ładną kopalnie ...

Moglibyscie mi doradzić dać jakis projekt tej kopalnia albo jakiegos save czy cos . Dobrze też by było żeby ten projekt nie był prosty 

Z góry dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli chcesz zbudować własną kopalnie, dobrze rozumiem?

kopalnia.jpgCzy coś takiego Ci odpowiada? Tunele prowadzące przez całą kopalnie z wózkami co jakiś czas, na te wózki mozesz postawić jakieś bloki węgla, złota, żelaza czy diamentu, sam decydujesz. Możesz także postawić bloki redstona i je zaświecić, też fajny efekt to przyniesie.

Możesz na przykład zrobić jakiś most nad lawą który będzie wychodził z czterech ścian i będzie podtrzymywany solidnymi słupami.

Pod spodem ma być jezioro lawy na przykład. Jest dużo pomysłów, wystarczy pomyśleć :) 

Kappa.

Opublikowano

Tak chce zbudować kopalnie gdzie bede mogl wydobywac rudy itd ... 

Ale chcę żeby ona był ładna i realistyczna czyli np z mojego domku bbede jeździł do niej wagonikiem itd.

Wiesz o co kaman ? 

Masz może jakiegos save  z taka albo inna kopalnia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...