Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# najmocniejsze skrypty :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż w związku z tym customem [...] potrzebuję Waszej pomocy. Moglibyście podać mi postacie oraz skrypty którymi najłatwiej jest wycarrować grę? Oraz powiedzcie jak skonfigurować Evade'a i te skrypty aby bana nie wyłapać xD

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

To jest bardzo ciekawa rozkmina powiem Ci. Jeżeli wszyscy zamierzacie używać L# to radziłbym czampiony BEZ skillshotów wiadomo - evade. Z własnego doświadczenia:

Rek'Sai - wymiot niesamowity. Zarówno jungle jak i top. 

https://github.com/Hellsing/LeagueSharp

Cassiopeia - Coś co przekracza granice DPS wiadomo, na ulti się wrogowie odwrócą ale sam dmg... Polecam na top'a głównie. 

https://github.com/InjectionDev/LeagueSharp/

Annie - Brak skomplikowanych mechanik ALE świetna kontra na na skrypterów(skrypciarzy?) skille wchodzą oraz co najważniejsze z doświadczenia wiem że kiedy Annie ze stunem ultuje to Evade automatycznie flashuje, ale dmg z ulta i stun i tak wchodzą!(Spalony flash i prawdopodobnie wciąż frag) Oczywiście MID.

https://github.com/InjectionDev/LeagueSharp/

Vayne - No coś niesamowitego, brak skillshotów, miazga totalna, w pełni wykorzystywany potencjał.

https://github.com/DZ191/LeagueSharp

Nie polecam brać postaci z ultami typu jinx czy eza bo i tak zostaną uniknięte(gdyby nie to polecilbym jinx - świetny poke) No i wybierz sobie coś z Utlity z tematu BrainOnly.
Jak dostanę genialnego oświecenia to dam edita :)

@Edit

Wszędzie Use packets off oraz w evadzie unikanie skilli, których nie widać wyłączyć(fog evading?) no i w cassio wyłączyć exploit coby zmniejszyć ban risk.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Powoli mi się robi was szkoda. Masz podpięty cały team od Hehehema,tak cięzko go przeczytać?

Co mi da temat od HeheheM ' a ? Ja się pytam jakie postacie są najlepsze(wraz ze skryptem) , a nie jakie skrypty i co robią :O . Oraz zadałem pytanie jak skonfigurować te skrypty czego nie ma w tym temacie . Zastanów się zanim coś powiesz ...

P.S

żal to mi się robi takich dzieci jak Ty , które czytać nie umieją .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Dobra spierdalaj.

Najpierw pierdolisz "nie polecam grać na L# bo psuje zabawe" a teraz chcesz grac. Zycze ci raka, takiego motznego.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dobra spierdalaj.

Najpierw pierdolisz "nie polecam grać na L# bo psuje zabawe" a teraz chcesz grac. Zycze ci raka, takiego motznego.

Jak nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj dzieciaczku ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Polecam ci Nasusa na topie, jak grasz rozważnie to i będzie ci się miło grało - Skrypt NasusFeelTheCane.
Godny uwagi jest Xerath od Hellsinga, bądź Esk0ra - przetestuj oba i wybierz wedle uznania. 
Przyjemnie się gra jeszcze na Akali, Vayne, Gnarze..
Najlepsze skrypty do postaci znajdziesz w temacie HeheheM'a (BrainOnly) podpięty na forum.
Polecę ci jeszcze temat z Tier listą pod L# z samego forum joduski: http://www.joduska.me/forum/topic/13518-guide-l-toptiers-champions/

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Jeju, dalej uważam , że cheaterzy to g****o i powinni zostać wybanowani, lecz koledzy wymyślili coś takiego , że pykniemy sobie CUSTOMA podkreślam słowo customa w 10 , wszyscy na cheatach dla beki xD . Nikomu krzywda się nie stanie , chyba co innego grać rankedy na jakimś gównie a co innego pobawić się z kolegami na customie co nie? Nie mam zamiaru cheatować na rankedach ani normalnych grach , z resztą co ja się będę tłumaczył , wystarczyło przeczytać mój poprzedni temat , @DaPik przeczytał i chwała mu za to . Można ? Można , wystarczy tylko chcieć ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

UP pewnie 1/9 twoich kolegów gra na L# i ciekawe czemu go nie zbanowałeś??

Bo ja nie Ty , swoich nie wydaje ...

Dodatkowo nie piszcie takich głupot, jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to zamilczcie ...

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Bo ja nie Ty , swoich nie wydaje ...

Dodatkowo nie piszcie takich głupot, jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to zamilczcie ...

@wilcykiel ,,Jeju, dalej uważam , że cheaterzy to g****o i powinni zostać wybanowani" piszesz takie coś a zaraz się z tego wypierasz, no ja nikogo swojego nie wydaje tylko wnioskuje z tego co napisałeś.

Opublikowano

@wilcykiel ,,Jeju, dalej uważam , że cheaterzy to g****o i powinni zostać wybanowani" piszesz takie coś a zaraz się z tego wypierasz, no ja nikogo swojego nie wydaje tylko wnioskuje z tego co napisałeś.

To wnioskuj sobie gdzie indziej, idź sobie do mamy tak po wnioskuj , ja Twoich mądrości nie potrzebuje ... Napisałem , że jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielaj , więc za przeproszeniem zamknij ten j****y ryj i wypierdalaj z tego tematu , dziękuję dobranoc .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

adc Vayne na Mechanics Auto Carry.

top Riven na FuckingAwsomeRiven.

support Janna na Support / Alistar na support / fiddle na support (0 skilshootów).

mid Annie na DevAnnie.

jungle Pantheon na Pantheonie od Roacha.

Wypisane wyżej picki, działają na graczy grających niekoniecznie fair.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Włożyłem Evade do folderu system ale w zakładce ze skrypt ami nie pojawił mi się Evade do zaznaczenia ? To ma tak być czy coś źle zrobiłem ?

07b0pe452q46_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...