Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym mogą być spowodowane lagi, spadki fps przy lane clear?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pisze tutaj przy którym skrypcie leży problem. Po prostu nie ważne, czy używam np. VayneHunterRework, czy Marksmana, czy xSaliceReligionAIO, po prostu za każdym razem gdy chce nacisnąć "V" i je trzymam to zaczynają sie lagi. Przy last hitach na "x" czy spacji wszystko jest normalnie. Jak myślicie jaka jest przyczyna? Co powinienem zaktualizować, zmienić biblioteki? A może całą paczke od nowa poskładać? Pozdrawiam

Opublikowano

Od samego laneclear to raczej mało prawdopodobne, wykonuję nie wiele więcej obliczeń niż X, już nie wspominając o spacji. Aktualizacja bibliotek nie zaszkodzi, to tylko kilkadziesiąt sekund. Bardziej możliwe jest to, iż V robi coś jeszcze - czy to w L#, lolu, komputerze tego nie jestem w stanie stwierdzić.
Zawsze możesz sprawdzić jak się sprawuję na innej paczce, np tej : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1356690-paczka-skrypt%C3%B3w-51-by-mikihisa/

Usuwasz pliki z L# w %appdata% (roaming oraz local) i uruchamiasz L# z tej paczki, jeżeli to nie to a chcesz wrócić do swojej, znowu usuwasz te pliki i uruchamiasz swojego (nie jestem pewien czy w configu nie musisz zmienić first run na true). Jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień napisz.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Od samego laneclear to raczej mało prawdopodobne, wykonuję nie wiele więcej obliczeń niż X, już nie wspominając o spacji. Aktualizacja bibliotek nie zaszkodzi, to tylko kilkadziesiąt sekund. Bardziej możliwe jest to, iż V robi coś jeszcze - czy to w L#, lolu, komputerze tego nie jestem w stanie stwierdzić.

Zawsze możesz sprawdzić jak się sprawuję na innej paczce, np tej : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1356690-paczka-skrypt%C3%B3w-51-by-mikihisa/

Usuwasz pliki z L# w %appdata% (roaming oraz local) i uruchamiasz L# z tej paczki, jeżeli to nie to a chcesz wrócić do swojej, znowu usuwasz te pliki i uruchamiasz swojego (nie jestem pewien czy w configu nie musisz zmienić first run na true). Jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień napisz.

Tyle mi wystarczy, masz lajka kolego :)

@Edit 

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...