Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blitzcrank na topa

Mucha Bzyczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatni czy spotkałem blitza na topie. Ja oczywiście na bolu cassiocarry easy Games. Oczekiwalem latwego meczu lecz co ten blitzcrank nakurwial to. Na 5min zaczął sie koszmar. Blitz mnie przycisga napie**ala cale swoje comba ja kolo ich turrtetem a tam na mnie kha skacze i tak w kolko. Wyruchali mnie jednym słowem nie oszukujmy sie

Opublikowano

W czym możemy Ci pomóc? Zazwyczaj solowe umiejętności graczy połączone z współpracą sojuszników owocują fragami i wygraną grą. Jeśli byli lepsi, mieli lepszy plan na tę grę to wygrali. Blitz sam w sobie jest mocną postacią, niski cd na ulta, silence, dobre przeliczniki. Imo trochę za mocny

Opublikowano

Rozumiem że temat do dyskusji? No cóż warto zaznaczyć że cassio ma fajny early ale tylko 1vs1, nie ma escape mechanizmów także przed gankiem i przy ciągiem blitz'a ciężko uciec. Prawdopodobnie nawet jeżeli stawiałeś wardy to z W blitz łatwo cie dogonił kiedy kha gankował i było po temacie. Nie wiem jak tam u was na bolu ale w L# Evade łatwo unika graba blitza, no chyba że slow/stun. Podsumowując - trafiłeś na złego przeciwnika, ich jungler dobrą robotę odwalił. 

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...