Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z robieniem combo l#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, kiedy wciskam spacje, nie robi mi combo. Dotyczy to każdego skrypta.Wiecie co może być nie tak? Za odp. lajk

Dobra już działa, ale żeby nie pisac nowego tematu, wiecie jak dobrze ustawic Target Selector na adc?.

Opublikowano

Automatycznie, ewentualnie poprawki kiedy jakieś nietypowe picki grają jako ad/ap carry tak czy siak jako adc powinieneś trzymać się na uboczu i bić najbliższego(tank/bruisser który będzie chciał Cię zdjąć) także target selector raczej wiele tutaj nie robi ;) A na lanie auto arrange będzie focusowało adc.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nie w tym rzecz. Hmmm w sumie byłem w takiej samej sytuacji kiedy na aramie wylosowało mi Ashe oraz MF(Marksman) także raczej to jest coś z bibliotekami. Nie wiem czy tak dalej mam. Spróbuj je zaktualizować, tak samo skrypt którego zamierzasz używać. Jeżeli nie pomoże to reinstall L#. To na 100% nie jest kwestia Target Selectora. 

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...