Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drama R3SPecT - reklama metin2.

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie chce mi się tego oglądać, bo zaraz do szkoły spierdalam ale moge powiedzieć jedno. Youtuberzy aktualnie to jest GÓWNO nie reklama, jest dosłownie 4 youtuberów którzy coś znaczą:

- DariuszIII

- Uzurpator

- Tream

- Wallander

Oczywiscie mowa tutaj o osobach, które nagrywają z serwerów prywatnych. Reszta to pierdolone psy na kase co nabija sobie wyświetlenia, subskrybcje i łapki pod każdym filmikiem. Wystarczy spojrzeć na przykładowe filmy youtuberów i co widać? 3/4 komentarzy to komentarze od innych youtuberów w stylu "łapka!" , "fajny odcinek" i takie pierdolenie. Dlatego sam nie chce inwestować w reklame u tych youtuberów bo wiem, że to i tak gówno da. Lepiej poszukać swoich sposobów i zgarnąć tych graczy, a nie puste wyświetlenia. I aktualnie tak się składa, że youtuberów jak już ktoś ogląda, to na bank ma konto na MPCforum i przegląda sobie prezentacje, to już nie te lata(niestety) gdzie ludzie nagrywali pokroju Lorda, mikepolaka, czy innych osób z tamtych czasów co nagrywali jak się zarejestrować na x serwerze i wtedy ludzie stadami wbijali z polski na serwery i się grało, teraz zrobiło się z tego jedno wielkie gówno który przykład mamy poniżej, nie on jeden leci na kase i ma w d***e zleceniodawców.

tyle

Opublikowano

Teraz sprawa z youtuberami wygląda tak, że kilka(dziesiąt) osób podłapało temat, że można sobie zarobić grając i pokazując to innym, przez co filmy i sami youtuberzy są coraz mniej profesjonalni. Sama ostatnio z kilkoma się kontaktowałam i powiem szczerze, że to też zależy od tego, na jakiego człowieka się trafi. Youtuber, który nie jest youtuberem pokroju Wallandera czasem uważa się za boga youtuba, a czasem wręcz widać u niego prawdziwą chęć zaangażowania się w projekt. Tak czy siak, youtuber powinien czuć przyjemność i satysfakcję z nagrywania, a nie robić to tylko po to, by zarobić.

Co do R3specta, omijam go szerokim łukiem. :rolleyes:

xdnXBJo.png

Opublikowano

­Nie chce mi się tego oglądać, bo zaraz do szkoły spierdalam ale moge powiedzieć jedno. Youtuberzy aktualnie to jest GÓWNO nie reklama, jest dosłownie 4 youtuberów którzy coś znaczą:

- DariuszIII

- Uzurpator

- Tream

- Wallander

Oczywiscie mowa tutaj o osobach, które nagrywają z serwerów prywatnych. Reszta to pierdolone psy na kase co nabija sobie wyświetlenia, subskrybcje i łapki pod każdym filmikiem. Wystarczy spojrzeć na przykładowe filmy youtuberów i co widać? 3/4 komentarzy to komentarze od innych youtuberów w stylu "łapka!" , "fajny odcinek" i takie pierdolenie. Dlatego sam nie chce inwestować w reklame u tych youtuberów bo wiem, że to i tak gówno da. Lepiej poszukać swoich sposobów i zgarnąć tych graczy, a nie puste wyświetlenia. I aktualnie tak się składa, że youtuberów jak już ktoś ogląda, to na bank ma konto na MPCforum i przegląda sobie prezentacje, to już nie te lata(niestety) gdzie ludzie nagrywali pokroju Lorda, mikepolaka, czy innych osób z tamtych czasów co nagrywali jak się zarejestrować na x serwerze i wtedy ludzie stadami wbijali z polski na serwery i się grało, teraz zrobiło się z tego jedno wielkie gówno który przykład mamy poniżej, nie on jeden leci na kase i ma w d***e zleceniodawców.

tyle

Z Wszystkim co do słowa się zgodzę, bo potwierdzasz tylko moje słowa które mówiłem nie raz, jednakże amerion miał problem swego czasu z dostępnoscią YT i dlatego wzielismy R3specta bo jakby nie patrzeć cos tam miał tych wyświetleń.Zapłacone z góry bo z poprzednią serią z innego serwera nie miałem z nim problemów.Na Moyes ustaliliśmy że także wezmiemy bo musimy tylko dopłacić tam za 3-4odc.a po co mają się marnować, jednakże widać że się zmarnowało bo nic nie dało.

Są Ludzie i parapety, idzie się do tego przyzwyczaić w tym interesie :)

Opublikowano

Leci w c***a jak zorro, a większość o tym wiedziała.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Cóż... Dlatego oglądam tylko Uzurpator'a (można się dogadać, pośmiać, pograć, itd., zachowuje się jak normalny człowiek), reszty nawet nie kojarzę (wymienione osoby przez @Dxnek ), może Wallander'a z komentarzy na MPC. Wracając do R3SPecT'a - bardzo nie w porządku zachowanie względem osoby, która mu zapłaciła. Oj, Respect, chyba faktycznie niektórym odbija od "hajsu" i YT.

Dodaj przedrostek [VM] w tytule :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...