Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiast hejtowac zyskaj przyjaciela

krysti500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adblock wie co zle, od razu mi to zablokował pierwszy raz od kilku lat go wyłączyłem. To nie jest forum dla księżniczek, zjeżdżaj stąd idiotko ale mi hejt :D Zamiast hejtowac znajdź przyjaciela. Nawet ciekawe pewnie disney chce poszerzyć swoją działalność w internetach pewnie zrobi jakąś nową bajkę o pedałach. 

disney channel jest teraz c*****y
A z reszta nawet ciekawa ta akcja, ale coś mi tu śmierdzi nową produkcja

Opublikowano

Hahahahaha!!!!!

Beka beka beka z całego jebanego disneya..

Moja siostra ogląda bajeczki na disney i pare razy byłem zmuszony też rzucić okiem na ten syf który tam puszczają..

W tej reklamie gadają "zamiast hejtowac zyskaj przyjaciela"

a w bajkach które tam puszczają są sami hejterzy.. jeden aktor cisnie po drugim i ogólnie te bajki lasują mózg są takie zjebane że szkoda gadać..

"Ostin i Ali" pokurwiona bajeczka że szok.

inne jeszcze gorsze ale nie pamiętam tych zjebanych nazw..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

I tak najlepszy był Jetix <3

A co do tej reklamy to jest ona godna uwagi ;)

I tak najlepszy był Jetix

A co do reklamy to jest ona warta uwagi ;)

Opublikowano

Wg. mnie chodzi głównie o to, że mówimy sobie takie rzeczy, których na ogół znając się w świecie realnym byśmy nie wydusili kierując do drugiej osoby. Nawet jeżeli znalibyśmy się od kilku minut. Sporo ludzi źle wykorzystuje internet do rozładowania napięcia. Powinniśmy się relaksować, a nie przerzucać całą złość na pierwsze lepsze osoby. 

Ba, spora część tych hejterów uważa się za zajebistych, jeśli komuś dopierdoli, ale niestety dla ich kompleksów życiowych - nie są :( 

Wielcy k***a internetowi twardziele, co to nie Oni, komu Oni matki nie wydymali, a są nikim i tylko w taki sposób mogą poczuć odrobinę 'władzy'. Wziąć się za życie, wyjść do ludzi, pozbyć się kompleksów, a nie brnąć dalej w te gówno nienawiści psując humory innym. Kurwa, no ludzie. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wreszcie coś normalnego z Disneya, a nie jakieś ,,Heniu i ostatni dzień w necie" ,,Czesiek i stukanie w dywan". Film pokazuje całą prawdę. Sam już przestałem hejtować.

PS:. Te ,,zjeżdżaj stąd idiotko" powala xD

Opublikowano

Jedynie o co mam pretensje co do Disneya, to spartolenie na maxa sprawy z Gwiezdnymi Wojnami. Reszta mnie nie obchodzi.

Co do hejterów, to oni są jak plaga egipska...

Opublikowano

"masz autyzm"

hejt działający na każdego xD

co do akcji co mnie to i tak internetuw to nie zmieni tymbardziej mnie

3adb6317fc.png

Opublikowano

Ciekawa akcja, ale według mnie oni chcą zabłysnąć też w internecie i dlatego to wszystko.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

" Karton Netłork " ma reklamę " Nie dokuczaj, bądź przyjacielem " co ma bicie co ma bicie do hejtowania , nawet ich nie było stać na wynajęcie aktorów tylko jakieś dziwne rysunki. Nie mogli chociaż wynająć typkówvod Fineasza i Ferba ? Hah też słyszałem hejt " masz autyzm "' ale teź " Nie mam dauna jak ty xD "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...