Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pytanie o CraftServe.PL

Tibson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wchodząc na hosting CraftServe zobaczyłem to:

PREMIUM

Bez limitu graczy
Bez limitu pamięci
Dysk SSD
Gracze premium/non-premium
Standard, Bukkit, Spigot, Forge
Itemshop, Mapa 3D, MySQL
Aktywuj teraz

I tu mam pytanie

Kupując serwer za 30 zł mogę se ustawić np : 100 slotów ? z dobrym limitem aby lagów nie było?

Czy jest tu jakiś haczyk ?

wypowiedzcie się na ten temat bo nie ogarniam

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Limity sa, ale jezeli masz wieksze zapotrzebowanie, to piszac do hostingu mogą Ci powiekszyc maksymalna ilosc plikow itp

Oni nie zwieksza ramu na zapas ;-) nawet jak masz epickie otwarcie ;-)

Opublikowano

Jeżeli chcesz postawić większy serwer to nie kupuj. Porównaj sobie inne oferty za tą samą cenę, pewnie ta będzie podobna do tamtych.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Tak, skoro jest bez limitu graczy. Chociażby ten hosting pod pad już wiele razy, więc lepiej kupić jakiś bardziej zaufany hosting typu Pukawka.pl. ;)

Opublikowano

To tak z tego co wiem to:

Ilość graczy(MAX): 300
RAM: 8gb (lecz jeżeli jest potrzeba jego zwiększenia to musisz do nich napisać a oni w takiej sytuacji Ci zwiększają ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To tak z tego co wiem to:

Ilość graczy(MAX): 300

RAM: 8gb (lecz jeżeli jest potrzeba jego zwiększenia to musisz do nich napisać a oni w takiej sytuacji Ci zwiększają ;)

Oni nie zwiekszaja na zapas

Opublikowano

Oni nie zwiekszaja na zapas

Przecież on nic takiego nie napisał.

Ogółem oferta premium działa bardzo dobrze, słyszałem o przypadkach gdzie serwer się crashował lub były opóźnienia, ale wtedy wystarczy napisać do supportu, oni służą pomocą ;)

Opublikowano

Oszukują ludzie to kupują i maja tylko 8 GB a serwer ledwo włącza się i wywala mu crash

Hym... jakoś posiadam tam serwer i wszystko działa, nie wywala crashy, dziwne nie?

Kolejny hejter, miałeś Premium? Jezeli nie to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

@Tibson Zamiast pytać dzieciaków na forum sam przetestuj - pierwsze 24h masz za free, bez zobowiązań.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

@Craftserve

Witam , Pan Kondrad D. obiecał mi, że jak kupimy serwer to piątku ram zostanie podwyższony. A dziś otrzymałem od Pana Tomasza odpowiedź , że jeśli niema potrzeby (crashów) to nie zwiększacie na zapas... Przenosimy do Was serwer i myśleliśmy , że będzie "fajnie" a tu padaka. [email protected] to mój mail. Prosze o odpowiedź tu na PRIV. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Tibson Zamiast pytać dzieciaków na forum sam przetestuj - pierwsze 24h masz za free, bez zobowiązań.

to na jakim forum 8)

Oszukują ludzie to kupują i maja tylko 8 GB a serwer ledwo włącza się i wywala mu crash

"tylko" XDDD

Naucz sie konfigurowac pliki jak nie umiesz i ogranicz pluginy. Ram to nie wszystko. Enderchest (tak te gowno gdzie konsoli nie da sie przewinac, w ogole panel zbugowany w luj) przy tp 10 graczy masz warna za wykorzystanie wiecej niz 10 % procka.

@topic mozesz ustawic 100 slotow tylko najpierw polecam POPRAWNIE skonfigurowac pluginy.

Opublikowano

Oferta jak oferta troszkę wkur*** ftp i cała konsola ale co do funkcjonalności gites jak na 30 zł to nawet fajnie tylko to klękanie do spodni o powiększenie ram ;(

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie dzięki że uważasz użytkowników mpcforum za dzieci 

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...