Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AP Xin

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj mnie rozpizgał Xin ap na midzie. Co powiecie ? Wygrałem to bo mój skil i doświadczenie w ezrealu przewyższa czelendżera (he he pierwsza gra), ale chciałbym wiedzieć czy to działa czy po prostu miał farta, a ja byłem słaby bo pierwsza gra ezem? Próbowaliście kiedyś?

Opublikowano

Ap Xin tylko dużo się leczy, na dłuższą metę nic mu to nie daje DMG'a. Najlepszy i sprawdzony jest AD tanky i to się nie zmieni. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja się ostatnio bawiłem w mocną hybrydę (Botrk, Nashora i tank) i w miarę dobrze biłem ale nie polecam na rankeda bo się rzucą "Śmieciu xin troll blabla" :D

Opublikowano

Grałem ostatnio na takiego Xina. Rozwaliłem go easy na linii bo grałem Akali na topie ale to co on robił w late.. nie dało się mu nic zrobić bo się leczył i leczył. Nawet kupiłem morello na akali (bo nikt nie mógł) xD i gówno to dało.

Wygrac wygraliśmy bo afka dostał w swoim teamie Xin. Ale to pewnie kwestia mało ilości CC w moim teamie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

AP Xin z Nashor toothem daje rade, wiadomo nigdy to nie będzie nowa meta na te postać, ale pobawić się na normalu i zaorać wrogów można =)

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Po oglądaj sobie streamy GGG (GoodGuyGarry) on gra właśnie takimi championami ala ap Jax na midzie , a tak się składa , że jego mainem jest full Ap xin xD dziwny koleś ale warto zobaczyć , niezły fun ! :D

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

AP Xin to tylko heal i splitpush.

0dmg oraz 0tanky.

Jungler IMO powinien być tanki i dobrze engagowac teamfight,a AP

Xinem mało zdzialasz,będziesz za bardzo papierowaty :(

Opublikowano

AP Xin to jeden wielki splitpush leczy się za duże ilości, i niezbyt dużo bije :p

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...