Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie bocenia

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy też jakiego bota będziesz używał, na corymach na ogół można wyłapać szybkiego bana. Najlepsze miejsce do zarabiania na facc..

graphic.png

Opublikowano

Szansa, na bana zawsze jest.

Jeden może bocić całymi dniami i bana nie wyłapać, a drugi postawi na 1h i dostaje  :)

Dlatego, dla każdego kto ma zamiar bocic, radzę by zbytnio nie przywiązywał się do postaci.

.

Opublikowano

Ostatnio czytam wiele wpisów odnośnie tego, że to bardzo zły czas na bocenie.

Mógłby mi ktoś rozjaśnić sytuację?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jeżeli, nie bocisz na rl'u to nie powinieneś.

Ale słyszałem o jakimś nowym anty-bocie w RL'u. Możliwe, że będzie teraz tak, że wystarczy, że masz bota na dysku, lecz nie wiadomo.

.

Opublikowano

Czasem jest tak, że bocisz przez długi czas , nic sie nie dzieje, nic , nic i po 2 latach ban :p. To wlasnie jest takie z nienacka. Czasem dostaniesz szybko, czasem wgl nie ,a czasem po dluzszym czasie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak spoglądam i widzę, że wzieli się za boty. W grudniu 13 tysięcy skasowanych kont, w styczniu ponad 6 tysięcy.
Dzisiaj jakiś gościu wysłał na mnie raport i powiedział, że jeszcze dzisiaj zostanę zbanowany :D  Czas pokaże  B)

Opublikowano

Tak spoglądam i widzę, że wzieli się za boty. W grudniu 13 tysięcy skasowanych kont, w styczniu ponad 6 tysięcy.

Dzisiaj jakiś gościu wysłał na mnie raport i powiedział, że jeszcze dzisiaj zostanę zbanowany :D  Czas pokaże  B)

Raporty nie dają dużo, wręcz mogę powiedzieć, że zostały stworzone po to, by ludzie mniej płakali na forum Tibii o boty.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Mi się wydaje że na corymach lata tysiąc botów. Nikt nawet nie chce tam wchodzić. Dlatego o raporta tam ciężko. Jeśli masz nerwy to se postaw bota na corymach wśród paru innych botów co też tam latają xD.

Powiem tak.

Mój knight od 20 levela latał na FACC Tomb. Siedziałem cały czas przy komputerze z alarmem "Player detected". Jak jakiś się pojawiał gracz, to wyłączałem tymczasowo bota, napisałem leave i grałem normalnie. jak wyszedł znowu załączałem. Gracze wchodzili mi raz na dwa dni na spawn.

Bot lata do tej pory na FACC Tomb. Obecnie ma 52 lvl :D Ale to kwestia szczęścia. Co chwile ktoś podejrzewa mnie o bota ale to żaden problem bo jestem przy kompie cały czas i jak jest potrzeba to z pk'rami negocjuję i udowadniam że nie jestem botem xD

Polecam Ci moją taktykę :) Boć - jednocześnie siedź przy komputerze przeglądając google czy cokolwiek innego i miej włączone "player detected"

1328363902-U526345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...