Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Problem .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż wpadliśmy z kolegami na pomysł , chcieliśmy zagrać customa na sr 5 na 5 . Tyle, że wszyscy mamy sobie ściągnąć cheaty , żeby było śmiesznie. No i tutaj się zaczynają schodki xD. Pobrałem sobie paczkę by Mikihasa (czy jakoś tak) . Odpaliłem L# dałem zaaktualizuj i skompiluj (czy coś takiego xD) , wszedłem na customa , jak tam pisało, pojawiło się , że wersja L# to updated . Następnie wyłączam grę , wchodzę jeszcze raz w L# wybieram skrypty i jeszcze raz wbijam do gry. Tyle , że nic się nie dzieje , naciskam shift , f9 i takie tam pierdółki i nic , dalej nie działa . Więc mógłby mi ktoś powiedzieć , co mam źle ustawione , albo co robię nie tak , że mi nie działa ten L# ?

EDIT : mam w ustawieniach zaznaczone injectuj , bo niektórzy mi mówili , że o to chodzi .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

@ref

Tym razem jak ściągnąłem ten SDK to wyskakuje mi taki błąd :  "This setup has not been packed with files and settings. Please use the PACKER tool to build this executable. Error code: S1001"  To powiedz mi co ja mam zrobić @1361622928-U485574.pngBrainOnly , napisałem Ci już o tym na PW . Jeśli ktoś inny wie co jest nie tak również proszę o odpowiedź :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...