Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Big picture

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdy mam włączoną grę przez big picture nie działa nakładka steam. Naciskam ten środkowy przycisk na padzie i nic się nie dzieje. Ktoś coś wie? Może coś mam zaznaczyć w opcjach?

Opublikowano

Witam

Gdy mam włączoną grę przez big picture nie działa nakładka steam. Naciskam ten środkowy przycisk na padzie i nic się nie dzieje. Ktoś coś wie? Może coś mam zaznaczyć w opcjach?

Jaki to pad?

Opublikowano

Zwykły od xboxa 360.

A jest podłączony? nie wiem jak to z tymi od xboxa 360 ale od ps3 jest taki kabel od ładowania po podłączeniu do PS. Jak go połączysz jakoś ( chyba jest też program który byłby potrzebny do podłączania ) wtedy klikasz ten guzik od włączania pada i powinien działać.

Opublikowano

A jest podłączony? nie wiem jak to z tymi od xboxa 360 ale od ps3 jest taki kabel od ładowania po podłączeniu do PS. Jak go połączysz jakoś ( chyba jest też program który byłby potrzebny do podłączania ) wtedy klikasz ten guzik od włączania pada i powinien działać.

Zwykły na usb. Przedwczoraj jeszcze wszystko dobrze działało. 

Opublikowano

Zwykły na usb. Przedwczoraj jeszcze wszystko dobrze działało. 

Może podłączałeś go do xboxa? bo jak się podłączyło do innego urządzenia, to znowu trzeba od nowa podłączać jak wcześniej. Zobacz czy jest podłączony w kontrolerach. Jak masz takie gry które działają z padem to też sprawdź.

Opublikowano

Nie mam xboxa (taki uszkodzony chyba się nie liczy). I okazało się że to problem z jedną grą. Wgranie fixa pomogło. Temat uważam za zamknięty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...