Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny do 35€

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako, że po przerwie wrocilem do cs'a, a sprzedałem wczesniej już swoje skiny, chcę teraz jakieś zakupić. Chciałbym was więc zapytać jakie według was najładniej wyglądają w grze.

Osobiście myślałem nad:

- AWP Electric Hive Minimal Wear - 9,2 € (Myślałem również o Corticerze)
- AK 47 Redline Field Tested - 8,5 € (za ok 8,5€ można już wychaczyć ft w ładnym stanie, który ładnie się prezentuje)
- M4A4 Desert Strike Factory New / M4a1s Atomic Alloy Minimal Wear - 7,5 € (Tutaj przemysle sprawe, ale raczej będzie to jakieś m4a4)
- USP Kajman Factory New - 3,9 € (Myślałem również o USP-S Stainless Minimal Wear Stattrak
- Glock Żywiołak Wody Minimal Wear 5,7 €

Ceny podałem troche zawyzone, bo wiadomo, że lekko się to wacha. Wrazie co, moze przekroczyć te 35€ myśle 2€ max.

Z góry dzięki za wyrażenie opinii :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

AWP Corticera

AK47 Red Laminate

M4A4 Asiimov

USP jaki tam chcesz

Glock Smoczy Tatuaz

^ tak bym kupowal

Smoczy odpada, jeden z najgorszych skinów w grze :/ Dzieki za pomysł z Asiimovem, ale nie wiem czy w takiej kwocie uda się znaleźc cos rozsądnie wyglądającego.. Myślałem też o ak47 case hardened

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Electric hive imo slabe, polecam grafit, ladne jest, tyle ze o wiele drozsze, troche doplacisz i masz ladne pink ddpat, ew. redline jak znajdziesz z naklejkami 

Ak redline, tylko z naklejkami i to takimi drozszymi, bez naklejek jest bez sensu.

Z m4a4 polecam griffin, ladnie wyglada, a jest mega tanie, z m4a1-s mi sie podoba atomic alloy 

USP Stainless, ze stattrakiem polecam

No i glock, to water elemental

4zzt3n.png

Opublikowano

USP-S Guardian polecam

Miałem już 2x, więc odpada. 

USP-S Orion jest super. 

Prosiłbym raczej o podawanie propozycji 5 skinów, ponieważ chce do wszystkich 5 broni je kupić.

Ak redline,  usp orion i awp corcitera ;).

Gdybym kupił Corticere zamiast electric hive to mógłbym sobie pozwolić na tego oriona mw, faktycznie ładnie wygląda.

Electric hive imo slabe, polecam grafit, ladne jest, tyle ze o wiele drozsze, troche doplacisz i masz ladne pink ddpat, ew. redline jak znajdziesz z naklejkami 

Ak redline, tylko z naklejkami i to takimi drozszymi, bez naklejek jest bez sensu.

Z m4a4 polecam griffin, ladnie wyglada, a jest mega tanie, z m4a1-s mi sie podoba atomic alloy 

USP Stainless, ze stattrakiem polecam

No i glock, to water elemental

Dlaczego redline tylko z wlepami ? Gryf odpada raczej, jeśli chciałbym przyoszczędzić to chyba lepiej wyjdzie desert strike mw zamiast fn. 

Opublikowano

Miałem już 2x, więc odpada. 

Prosiłbym raczej o podawanie propozycji 5 skinów, ponieważ chce do wszystkich 5 broni je kupić.

Gdybym kupił Corticere zamiast electric hive to mógłbym sobie pozwolić na tego oriona mw, faktycznie ładnie wygląda.

Dlaczego redline tylko z wlepami ? Gryf odpada raczej, jeśli chciałbym przyoszczędzić to chyba lepiej wyjdzie desert strike mw zamiast fn. 

Jakos bez naklejek mi sie nie podoba, a jak znajdziesz cos z ibp, hell raisers i czyms czerwonym, wyglada pieknie, tyle ze z takimi naklejkami drooogo. 

4zzt3n.png

Opublikowano

@Sortiq nie umiesz czytać czy jak? ma byc do 35 ojro

AK Redline FT-8

M4A4 bullet rain MW-9 / m4a1 atomic alloy MW

AWP redline FT-7

Glock water elemental FT-4

usp orion- MW 7

Łącznie 35euro

Opublikowano

AWP boom lekko używana jest w miarę spk chodzi w okolicach 15 euro a jak nie to awp redline lekko używana za 10-11 euro jak dołożysz z 1-2 euro do tego to kupisz z jakąś fajną naklejką z katowic

AK Redline przetestowany najlepszy wybór

M4A1-S GUARDIAN fn jest za ok. 6 euro a jak wyczekasz to kupisz za 5 z kawałkiem

USP-S Kajman jest w miarę ładny , ale jednak najbardziej podoba mi się usp-s orion , więc wybierałbym między tym

GLOCK żywiołak wody lekko używany bez 2 zdań najładniejszy skin do glocka do tej pory

Opublikowano

@Sortiq nie umiesz czytać czy jak? ma byc do 35 ojro

AK Redline FT-8

M4A4 bullet rain MW-9 / m4a1 atomic alloy MW

AWP redline FT-7

Glock water elemental FT-4

usp orion- MW 7

Łącznie 35euro

Dzieki, redline odpada bo już miałem, ew mw bym przemyslał, ale ft jest ochydne :D

AWP boom lekko używana jest w miarę spk chodzi w okolicach 15 euro a jak nie to awp redline lekko używana za 10-11 euro jak dołożysz z 1-2 euro do tego to kupisz z jakąś fajną naklejką z katowic

AK Redline przetestowany najlepszy wybór

M4A1-S GUARDIAN fn jest za ok. 6 euro a jak wyczekasz to kupisz za 5 z kawałkiem

USP-S Kajman jest w miarę ładny , ale jednak najbardziej podoba mi się usp-s orion , więc wybierałbym między tym

GLOCK żywiołak wody lekko używany bez 2 zdań najładniejszy skin do glocka do tej pory

Dzieki

Jeszcze czekam na opinnie, pieniadze dopiero dojda mi w czwartek więc wtedy zakupie skiny.

Opublikowano

Możesz na rynku załapać się na m4a4 asiimov bs, który wygląda jak ww :v do zestawu z m4 awp corticera można załapać się na mw w takiej samej cenie co ft, tylko trza poczekać. Ak redline bezwarunkowo brać tylko z naklejkami i tylko z czerwonymi. Z pistoletów to glock żywiołak wody ft, niektóre wyglądają jak mw, a ja na twoim miejscu to bym dopłacił do tych 35 ojro jeszcze 5 ojro i bym sobie kupił usp otarcie, bardzo ładne usp i mało znane, ja się dowiedziałem o istnieniu tego usp pare miesięcy po rozpoczęciu przygody z csgo. :D A jeżeli nie będziesz chciał tego usp to orion za 5€ przetestowany i masz ok ~37€

Opublikowano

AWP Asiimov BS dorwiesz za tyle hajsu. Lepiej mieć jednego i ładnego :) Dalej same trade.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Możesz na rynku załapać się na m4a4 asiimov bs, który wygląda jak ww :v do zestawu z m4 awp corticera można załapać się na mw w takiej samej cenie co ft, tylko trza poczekać. Ak redline bezwarunkowo brać tylko z naklejkami i tylko z czerwonymi. Z pistoletów to glock żywiołak wody ft, niektóre wyglądają jak mw, a ja na twoim miejscu to bym dopłacił do tych 35 ojro jeszcze 5 ojro i bym sobie kupił usp otarcie, bardzo ładne usp i mało znane, ja się dowiedziałem o istnieniu tego usp pare miesięcy po rozpoczęciu przygody z csgo. :D A jeżeli nie będziesz chciał tego usp to orion za 5€ przetestowany i masz ok ~37€

własnie widze, że niektore m4a4 asiimovy za 12,5 - 13,5€ wyglądają wręcz świetnie, przemyśle to. Usp Otarcie znałem, strasznie brzydkie :D

AWP Asiimov BS dorwiesz za tyle hajsu. Lepiej mieć jednego i ładnego :) Dalej same trade.

Wole poki co 5 skinów do tych broni, tym bardziej, że w tej cenie mozna wychaczyć ładne skiny, którymi chce się grać :) Gdybym chciał tylko jednego to pewnie byłby to ak47 case hardened.

Wielkie dzięki za obecne opinie i czekam jeszcze na inne, nie spodziewałem się, że tyle porad dostane :)

Opublikowano

Jeśli miałbym się zmieścić w 35€ ze skinami do tych broni to kupiłbym:

AWP BOOM FT (~13€) lub Corticera FN (~13€)

Grafit też bardzo ładny, ale za podobną cenę możesz mieć BOOM lub Corticere, które według mnie są ładniejsze.

AK-47 Redline FT, ale skoro Redline odpada to polecam Red Laminate MW (~8€) lub Cartel MW (~8€) - oba wyglądają może trochę jak domyślne AK, (szczególnie Cartel) ale ja lubię takie skiny.

M4A4 Griffin FN (~4€) lub Desert Strike MW (~4€)

USP-S Serum FN (~2,5€), Business Class MW (~2€) lub Orion FT/MW (~6/7€)

Glock-18 Water Elemental MW (~5€) lub Blue Fissure FN (~3,50€)

Imo polecam ci tą stronkę, masz tam spis wszystkich skinów z aktualnymi cenami, przydatne jak chcesz sprawdzić szybko aktualne ceny:

http://csgostash.com/

Dzieki, redline odpada bo już miałem, ew mw bym przemyslał, ale ft jest ochydne :D

FT jest ładne, sam posiadam całkiem ładny egzemplarz który ma mało zarysowań.

MW kosztuje ponad 20€ i raczej nie warto dopłacać aż tyle dla kilku zarysowań mniej.

Opublikowano

Jeśli miałbym się zmieścić w 35€ ze skinami do tych broni to kupiłbym:

AWP BOOM FT (~13€) lub Corticera FN (~13€)

Grafit też bardzo ładny, ale za podobną cenę możesz mieć BOOM lub Corticere, które według mnie są ładniejsze.

AK-47 Redline FT, ale skoro Redline odpada to polecam Red Laminate MW (~8€) lub Cartel MW (~8€) - oba wyglądają może trochę jak domyślne AK, (szczególnie Cartel) ale ja lubię takie skiny.

M4A4 Griffin FN (~4€) lub Desert Strike MW (~4€)

USP-S Serum FN (~2,5€), Business Class MW (~2€) lub Orion FT/MW (~6/7€)

Glock-18 Water Elemental MW (~5€) lub Blue Fissure FN (~3,50€)

Imo polecam ci tą stronkę, masz tam spis wszystkich skinów z aktualnymi cenami, przydatne jak chcesz sprawdzić szybko aktualne ceny:

http://csgostash.com/

FT jest ładne, sam posiadam całkiem ładny egzemplarz który ma mało zarysowań.

MW kosztuje ponad 20€ i raczej nie warto dopłacać aż tyle dla kilku zarysowań mniej.

Redline odpada, ale nie AK tylko AWP :) Dzięki bardzo, stronke znam. Nad tym glockiem myslalem w ST MW (blue fissure)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...